Games Convention 2007

+
Games Convention 2007

W tym roku Wiedźmin został po raz pierwszy zaprezentowany szerokiej publiczności graczy odwiedzających targi Games Convention w Lipsku. Na naszym olbrzymim stoisku zbudowaliśmy prawdziwą salę
kinową dla 70 osób, w której wyświetlane jest pełne siedmiominutowe intro Tomka Bagińskiego. Przygotowaliśmy również kilkanaście stanowisk, na których można zagrać w prolog oraz dwa pierwsze akty z
gry. Wśród tłumów graczy próbujących dostać się do klawiatury, a także w długiej kolejce przed kinem można spotkać Geralta w otoczeniu dwóch oszałamiających wiedźmińskich booth babes. Po każdym
seansie rozdajemy mnóstwo gadżetów związanych z grą, których w tym roku przywieźliśmy – uwaga – ponad dwie tony! Wiedźmin jest jedną z najbardziej widocznych gier na targach, o czym świadczy
również olbrzymie zainteresowanie dziennikarzy i wypełnione po brzegi stoisko CD Projekt RED w hali biznesowej przeznaczonej dla przedstawicieli mediów.
Już niedługo kolejna relacja oraz długo oczekiwany gameplay z gry, który miał swoją premierę na targach!
A tymczasem zapraszamy do galerii.

Jak tylko zobaczyłem ten news to krzyknąłem na całą chatę: "JEEEEEEEEEEEST!!!"E: mam wrażenie że zobaczę intro zamiast nowego gameplaya...

Hmmm... tak, a gdzieś indziej czytałem, że Wiedźmina na tej liście nie było... Ale patrząc na plakat widzę co innego :)

Hmm... Na Wirtualnej Polsce, jak pokazywali nominacje po pierwszym dniu, o Wiedźminie ani słowa nie pisnęli, ale teraz, Witcher będzie wymiatał! Życzę z całego serca, REDzi, byście dostali wreszcie tę upragnioną nagrodę :pA my czekamy na gameplay, już niedługo ;]

Ee, ale jak to? Przecież w kategorii PC nominowane są: Sam & Max Season One, StarCraft 2, Hellgate: London, The Settlers – Rise of an Empire, Crysis i Enemy Territory Quake Wars... Coś się zmieniło? :) A zresztą, kogo to obchodzi? :p Red nie może kłamać ;) Chyba :D Edit: Aha, właśnie zobaczyłam plakat ;)

Zobaczyłem Newsa pomyślałęm sobie wiedziałem nawet się nie zdziwiłem to było pewne i oby tak dalej :)

Niby nic dziwnego, ale myślałem że już po ptakach. W końcu sporo gier dostało nominację już jakiś czas temu.Mimo wszystko gratulacje. Wiedźmin wygra w cuglach ;D

Tak zgadzam się z tobą w 100% Tibor wkońcu jest tam np.taki Crisis bardzo oczekiwany tytuł itd. Ale mam ogromną nadzieje że wygra Wiedźmin :)

Genesis said:
Nie ma szans przy SC2 i Quake'u
Takie i moje zdanie lecz może gdyby wcześniej można by było dodać porządne efekt z DX 10. Wiem że grafika nie jest naważniejsza ale wiecie crysis ma dx'a i inne tez mają

Niestety, jest SC2, więc na "Best PC Game" Wiedźmin nie ma co liczyć. Nie ma kategorii typu "Best RPG" albo coś?

Azja zawsze dostaje orgazmu na wieść o nowej, kolorowej, kiczowatej grze w której większość postaci ma dziwne, duże i skośne oczy.Więc zbytnio bym się nie przejmował.

Elwer said:
Azja zawsze dostaje orgazmu na wieść o nowej, kolorowej, kiczowatej grze w której większość postaci ma dziwne, duże i skośne oczy.
Tak :)Ja oczywiście wierzę że jednak Geralt dokopie starkraftom ;]

Elwer said:
Azja zawsze dostaje orgazmu na wieść o nowej, kolorowej, kiczowatej grze w której większość postaci ma dziwne, duże i skośne oczy.Więc zbytnio bym się nie przejmował.
Tylko zauważ że azjaci (Konkretnie najczęściej koreańczycy) przodują w każdej grze online więc jednak coś w tym jest

trzymam kciuki za Wieźmina i Red'ów, SC2 ma duuuzo do premiery jak juz zauważono i moim zdaiem wygra ten plebiscyt za roka tak btw mam pytanie: Czy ta mapa, którą po pewnym czasie zauważamy w tle, to ta sama, która jest dołączona do EK?
Code:
http://www.thewitcher.com/community/popup.php?t=image&id=3200&c=others

Jestem bardzo dobrej mysli ale konkurencja jest naprawde niezla! (World in Conflict, Starcraft 2, Crysis czy Call of Duty 4...) Miejmy nadzieje na chociaz dosc duze poparcie :). No i juz niedlugo dlugo oczekiwany Gameplay! :D

Top Bottom