Sam nie wiem co o tym myśleć, są rzeczy ok, są takie po prostu słabe.
Na przykład animacja przewracania strony to jakaś tragedia XD Podobnie dziwnie wyglądały te animacje kopania rudy. Trochę mimo wszystko liczyłem że z innym studiem i nowszą technologią nie będzie takiego drewna, no, ale niestety.
Albo to, czemu to nie może po prostu wyglądać jak zwykły dym, tylko jak jakaś dziwna, jaskrawozielona magiczna mgiełka?
Nie podoba mi się ta zbroja, ogólnie mam wrażenie że twórcy chcieli by pójść w jakieś mmorpgowe tory i dać pancerze które wyglądają przekombinowanie dla samego wyglądania, no, ale z strojami musieli się na szczęście stonować by nie odchodziły za bardzo od oryginału. No, ale nie ominęło to niestety potworów i sporo z nich wygląda już przekombinowanie.
Bezi i Thorus wyglądają w miarę ok, ale jakoś... za młodo? Zwłaszcza Thorus powinien wyglądać na po 40-tce, im obu przydałoby się trochę zmarszczek.
Tu akurat fajny screen, myślę że dobrze zrobili tego Corristo.
A tu no cóż, Milten nadal z trochę za dużą szopą na głowie, a Gorn pozostał suchoklatesem bez mięśni. Czyli z czegoś z czego zawsze słynął.
Reszta mnie nie ziębi, ani nie grzeje, ale faktem jest że człowiek trochę więcej się spodziewał z pokazania faktycznej rozgrywki, a nie jej urywków, i w sumie entuzjazm mi trochę opadł.