Gra się nie włącza !!! Proszę o szybką POMOC

+
Gra się nie włącza !!! Proszę o szybką POMOC

Witam, kupiłem dziś wiedźmina 3 w epiku.Instalacja przebiegła pomyślnie, później pobrał się jakiś patch 320mb.Gdy przycisk PLAY był na zielono, co oznacza że można grać.To klikam go i NIC ....proszę pomóżcie nie wiem co robić...Mój sprzęt: 8db ram gtx660 i5 3.30ghzWindows 7 Ult 32bit

Mam ten sam problem, wszystko zrobiłem jak wyżej. Zainstalowanie raz jeszcze Visual++ 2012 czy wyłączenie antywirusa nic nie daje.

Powinien ktoś tu siedzieć z teamu i pomagać a nie...

---------- Zaktualizowano 19:32 ----------

dlaczego niby mam nie pograć ? 32 bity i nie pogram ?... jpr

mam taki sam problem, brak mi już pomysłów co można z tym zrobić. Dostałem na mail wiadomość od pomocy technicznej CDP Red, radzili mi żebym...
obniżył jakość tekstur co zwiększy fps.
Chyba system obsługi zgłoszeń też im szwankuje bo nie wiem jak to się ma do nie uruchamiającej się gry.

Grzechuq95 ponieważ 32 bit system nie zaadresuje ci więcej pamięci mimo że masz sporo w kopie. po prostu nie wykorzysta ich.

to co muszę windowsa 64 bity pobrać ??jak kilka ikonkę wieśka w folderze gry, to następuje reset PC i pisze że coś tam zła wersja systemu..

@grzechuq95 Windows 64bit napewno nie zaszkodzi :) jak masz czas i mozliwości to przeinstaluj, pytanie tylko czy wtedy wiedźmin się uruchomi czy będziesz w tymasamym punkcie co my (win x64 a gra i tak nie startuje)

Top Bottom