Grand Theft Auto

+
@HuntMocy

Weź mnie nie dobijaj.
Nie po to mam stałe łącze w UPC (o przepustowości do 60 Mb/s) aby takie prędkości oglądać :rant: ...

R* mógł się lepiej popisać z serwerami.

Wiesz... nie mam siły aby się w takie rzeczy bawić.

Cóż... zagram jutro

.

No chyba, że tak.

Uratowałeś nasz "cabulowy honor" ;).

Zassało się 2,9 GB, ale prędkość skacze na całego - szkoda tylko, że po tych niższych zakresach ...

Heh a ludzie na Blizzard narzekają, widać nie korzystali z innych usług.

Muszę to napisać jedna rzecz mi wyjątkowo nie leży w GTA (i to we wszystkich) może taka pokraka ze mnie na klawiaturze, ale wczoraj miałem misje z lataniemi bez wielu prób się nie obeszło, najpierw opanować latanie, a nastepnie lądowanie ( z tego przejęcia nie widziałem poddpowiedzi że wysuń podwozie, wylądowałem spokojnie bez! podowzia, ale jeszcze trzeba było zaparkować!)

GTA V to gra wybitna :D Pomijając odjechaną fabułę i dialogi, których pewnie nie powstydziłby się Tarantino to kupują mnie te wszystkie drobiazgi, które sprawiają że świat naprawdę żyje i reaguje na głównego bohatera podobnie jak on reaguje na świat. Pierwszy z brzegu przykład: jadę sobie spokojnie jakby nigdy nic i nagle słyszę syreny policyjne. Zaczynam się rozglądać choć przecież nie mają mnie za co ścigać i co się okazuje? To nie mnie ścigali tylko jakiś bandziorów. Grupa gliniarzy otoczyła szopę wywołując kolesi do poddania się co nie przyniosło skutków i doszło do wymiany ognia. Ja byłem tylko jednym z gapiów w okolicy choć oczywiście mógłbym się przyłączyć.

Gra jest pełna takich rzeczy, zarówno losowych zdarzeń, w które mogę się wmieszać jak i zwykłej codziennej rutyny. W poprzednich częściach też to było, czwórka wzniosła się na wyżyny, ale piąta oferuje jeszcze więcej i jeszcze lepiej.

GTA V ma niestety jedną, wielką wadę - wyszło na miesiąc przed Wiedźminem, a ja już konkretnie wsiąknąłem w ten genialny świat i ciężko mi będzie go opuścić. Do premiery Wiedźmina raczej nie ma szans, żebym zdążył się tym znudzić.

No rzesz...

To chyba najdłuższa instalacja jaką uświadczyłem.

P.S. Może jakimś cudem dziś zagram.

Po wielkich bólach które opisywałem wcześniej a nawet po desperackim już kroku wymiany komputera :D wreszcie ciesze się GTAV. Gra wygląda hmmm ładnie, ale jak wyżej Hunt zaznaczył Max Payne 3 wydawał się ładniejszy :). Ale za to nadrabia wszystkim innym więc jest to gra świetna ;). Pozytywnie zaskakuje optymalizacja. Komp co prawda nówka sztuka z górnej półki, ale póki co mam w nim leciwe już RAM-y 4 GB 1600MHz a gra śmiga na Prawie wszystkich max ustawieniach ;). Duży pozytyw ;).

Właśnie mi się wysypała gra po raz pierwszy od rozpoczęcia przygody. Informacja o braku pamięci, ech.

@HuntMocy Ty to masz szczęście do tych wykopów z pamięcią, u mnie nic z tych rzeczy, jedynie raz musiałem powtarzać misje przez buga w grze, a tak to gitarrra.

Właśnie znowu mi wywaliło z takim błędem. Tak się zastanawiam, to wina RAMu czy pamięci na karcie graficznej? :hmmm: