Grand Theft Auto

+
View attachment 13257

Oficjalne konto GTA V na Twitterze podaje takie info dalej, coś jest na rzeczy ;)

Attachments

• Zrzut ekranu 2015-05-01 o 22.40.18.png
    Zrzut ekranu 2015-05-01 o 22.40.18.png
    31.6 KB · Views: 43
Może być ciekawie.

Jednak pewnie sobie trochę poczekamy.

To moja pierwsza przygoda z serią, więc może do tego czasu sobie zagram w czwórkę na modach.

Jak tak człowiek pomyśli co było w latach 80-tych, to muzyka rzeczywiście może być niezła.

Te napuszone fryzury były fajne, a i ubrania też.

Co ciekawe ludzie byli kreatywni i nie bali się eksperymentować:

Zrobiłem dziś triatlon kojota czyli najdłuższy z wszystkich 3 w grze, nawet pomimo jednego upadku na rowerze ukończyłem z czasem 28:09:05 pewnie gdyby nie ten soczysty szlif, to było by poniżej 28 minut.
( za bardzo ścinałem zakręt i zatrzymałem się na znaku drogowym :) )
Czas zrobiony Michaelem pływak z niego pierwsza klasa, ciekawe ile uda mi sie jeszcze urwać z tego czasu,

Last edited:
Dziś ściągnął mi się kolejny 350 MB patch. Różnic nie widzę, myślę, że to głównie poprawki dla online. To kto gra już w wersję dla wielu graczy, może by się jakoś skumać na Social Club?

To kto gra już w wersję dla wielu graczy, może by się jakoś skumać na Social Club?
Zawsze możesz założyć forumową ekipę jako ojciec tego tematu i dać info np. w pierwszym poście. :p Ktoś już wychodził z taką inicjatywą, ale nie miał pomysłu na nazwę.

Mi klika razy GTA V wywaliło się do pulpitu - to znaczy zminimalizowało, ale dało się przywrócić do pełnego okna (i ciągle działało).

A to ja miałem komunikat że program przestał działać i drugą tabelkę o jakichś nieprawidłowych ustawieniach graficznych :p. Ale jest już ok.

Raz mi wywaliło BEX64 z crashem w trakcie wyścigu i zakupiony Entity XF z tuningiem na maxa ulotnił się, ale od czego jest zapis gry. Najprawdopodobniej wywaliło mi crasha przez to że kilka razy minimalizowałem i wracałem do gry.

@zuber1906 Z tego co zauważyłem to gra działa tylko normalnie u mnie z oświeżaniem na 60Hz, jak się przestawi na 59Hz to już lubi się krzaczyć.