Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Grand Theft Auto

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
Next
First Prev 36 of 38

Go to page

Next Last
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Jul 2, 2018
Zmieniło się niewiele. Każdy gracz jest psychopatą i chce cię zabić więc musisz zabić go wcześniej :LOL:

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
Jul 2, 2018
Tak, to się raczej nigdy nie zmieni. Dlatego zazwyczaj w sandboksie włączałem tryb pasywny. Wszechobecne czołgi i wozy opancerzone były ponad moje siły. ;)

Natomiast jak zobaczyłem listę nowych pojazdów, trybów, mieszkań i biznesów, to poczułem się trochę przytłoczony. Do tego jachty, gangi i inne bzdury. Niedługo mają wprowadzić kluby nocne. Na dodatek na koniec roztrwoniłem dobytek na jakieś lowridery. Na koncie pustki, a w garażu jakieś rupiecie.

ZUBER92

ZUBER92

Forum veteran
Jul 3, 2018
Ale zawsze można stworzyć postać i grać z nami w jakieś fajne misje, a nie budować imperium zła i zostawać miliarderem kupującym samochody myśliwce i inne wodotryski. Online do niczego takiego nie zobowiązuje.

ZUBER92

ZUBER92

Forum veteran
Jul 3, 2018
A co go GTA VI to Rockstar już ten mit obalił:
https://www.cdaction.pl/news-54014/gta-vi-nie-pojawi-sie-w-2019-zapewnia-rockstar.html

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Jul 3, 2018
Od początku to nieźle śmierdziało...

Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 7, 2018
Uwaga mam nieśmiałą propozycję dla wszystkich miłośników GTA online z tego forum stworzyłem ekipę "Szkoła wilka" mającą zrzeszać tutejszych forumowiczów i wspierać ich w grze Chodzi o dobrą zabawę znajomych z sieci.
W Socjal clubie Rockstara szukajcie Izengrina(To ja)
A tu linkt do mojej ekipy zapraszam

Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 16, 2018
Dla zainteresowanych powtarzam:

Oto mój link do profilu w socjal klubie dodawajcie mnie do znajomych zapraszam do ekipy szkoła wilka pod tagiem CDPR. Zapraszam do wspólnych napadów interesują mnie poważni gracze nie oszuści. Dysponuję wolnym czasem jestem dostępny online codziennie o godzinie 17 : 00 21 : 00:

Mój profil

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 20, 2018
Jak wygląda sprawa z helikopterami? Mogę sobie kupić od tak czy muszę mieć hangar albo coś innego? Jeśli już zakupię śmigłowiec to za każdym razem będę musiał po niego podjechać czy można go sobie przywołać tak jak samochód dzwonią do mechanika?

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
Aug 20, 2018
@HuntMocy
Nie musisz mieć hangaru. Zamawiasz helikopter przez telefon, a potem odbierasz z lądowiska.

• RED Point
Reactions: HuntMocy
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 20, 2018
A lądowisko jest gdzie? Chodzi o lotniska itd.?

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
Aug 20, 2018
W tym samym miejscu co w singlu. Zaraz obok były łodzie. Pokaże Ci się na mapie.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 20, 2018
Ok, ale rozumiem, że będę musiał po niego pojechać, tak? Nie da się przyzwać tak jak samochodu dzwoniąc do mechanika?

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
Aug 20, 2018
Tak. Przynajmniej kiedyś tak było. Jeśli chciałeś swój własny helikopter, to trzeba było zadzwonić do Pegasus i jechać na najbliższe lądowisko.

Natomiast jeśli potrzebny jest zwykły standardowy helikopter, to zawsze można zadzwonić do Merryweather. Koszt jest nieduży (chyba 1000) i przyleci na miejsce, w którym stoisz. Trzeba tylko zabić pilota i ukraść. ;)

Być może są jakieś nowe sposoby. Dawno nie grałem.

• RED Point
Reactions: HuntMocy
Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 22, 2018
Moi drodzy przyda mi się wszelka pomoc do przewozu paczek z dobrami w GTA Online. Mam do przewiezienia 15 paczek i nie wyrabiam sam pomocy.

ZUBER92

ZUBER92

Forum veteran
Aug 22, 2018
Teraz Ci nie pomogę bo mam mały młyn.

Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 22, 2018
ale generalnie tak? Super ja nie mówię że teraz ale tak w ogóle.
Oto mój profil:
Profil socjal club

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 22, 2018
Ja w tygodniu słabo z czasem, ale w niedziele grywam zwykle koło południa tak każualowo więc można coś porobić.

Izengrin said:
Mam do przewiezienia 15 paczek i nie wyrabiam sam pomocy.
Click to expand...
Co szmuglujesz?

Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 22, 2018
Lewą kasę, ale to tak na początek Myślę o "Import/eksport by zarobić na furkach na wytwórnię "Kolumbiany" i wtedy się odkuję, bo teraz to marne 514 000.

Los pobłogosławił mnie wolnym czasem to trawię go na PC, choć częściej czytam i kocham kino, ale wieczory spędzam w Los Santos.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 22, 2018
Ja mam maksymalnie ulepszoną wytwórnię koksu, ale strasznie wolno to idzie.

Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 22, 2018
No koks niemiłosiernie powoli a powiedzcie proszę któryś dobra z magazynu w klubie sprzedaje się jakoś łatwiej niż te z wytwórni czy równie skomplikowanie? No i jak radzicie sobie z "Kochaną" konkurencją?

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
Next
First Prev 36 of 38

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.