Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Grand Theft Auto

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 36
  • 37
  • 38
First Prev 38 of 38

Go to page

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
Aug 26, 2020
Na pewno formuła sandboksu w wykonaniu Rockstara jest lepsza od tej Ubisoftu. Świat w grze R* to była zawsze jakość sama w sobie. Zachwyca najdrobniejszymi detalami, szczegółami o które inni deweloperzy nie dbali, nawet takimi, które mało kto zauważy w trakcie rozgrywki. Te światy są spójne. RDR 2 pod tym względem to klasa sama w sobie, łącznie z oprawą graficzną. W innych tego typu grach czuć, że jest to tylko makieta, plac zabaw dla gracza. Jedyne co zmienił bym w grach Rockstara to bolesną liniowość misji. W pierwszej misji z Trevorem w GTA V wysiadłem 5 metrów za wcześnie z auta i BANG! Game over. Albo jadę konno przez Saint Denis z Mary Linton do jej ojca, do jakiejś stadniny. Oświetlenie było cudowne (chyba w RDR2 zmienia się nieraz na potrzeby misji), klimat nieziemski. Jadę sobie więc wolno delektując się klimatem, przysłuchując się dialogom. Dojeżdżam do stadniny, zsiadam z konia i BANG! Przyjechałeś za późno! Gra nie informowała mnie, że mam się śpieszyć. Właśnie takie elementy + mało responsywne sterowanie sprawiły, iż wciąż nie przeszedłem RDR 2, chociaż kupiłem na premierę 2 lata temu... Poza tym to jest mistrzostwo.

• RED Point
Reactions: HuntMocy
AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
Aug 27, 2020
Deymos666 said:
Jak w większości wyborów z powszechnie uwielbianego za swoje wybory W3 ;)

Z tym, że mi tam taki wybór mocno leży w klimacie i pasuje do powieści. A że to wybór finałowy, faktycznie na nic już potem nie wpływa, bo i na co miałby?
Click to expand...
Pasuje?
Dlaczego F. ma zabić albo T. albo M.? Bo mu jakieś bandziory kazały? Po co? Co na tym zyska? "Kumplowaliśmy się ale kazano mi was zabić, więc...bum".

Deymos666

Deymos666

Senior user
Aug 27, 2020
AndrewXRW said:
Pasuje?
Click to expand...
Zdecydowanie.

Po pierwsze, ich przyjaźń jest raczej szorstka. Z Trevorem właściwie nie istnieje. Z Michaelem bywa różnie ale rzeczywiście kumplują się. Jednak cały character arch Franklina to od samego początku chęć wybicia się i zyskania na znaczeniu, ten motyw przewija się w fabule często a żeby być kimś, czasem trzeba coś poświęcić. W klimatach mafijnych motyw likwidacji przyjaciela bez sentymentów z powodu tylko wydanego polecenia przez zwierzchników i w celu utrzymania się w hierarchii jest bardzo często spotykany i nigdy nikomu nie przeszkadza.

Ja to kupiłem od początku, bez problemu, choć sam dokonałem innego wyboru.

AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
Aug 27, 2020
Deymos666 said:
Zdecydowanie.

Po pierwsze, ich przyjaźń jest raczej szorstka. Z Trevorem właściwie nie istnieje. Z Michaelem bywa różnie ale rzeczywiście kumplują się. Jednak cały character arch Franklina to od samego początku chęć wybicia się i zyskania na znaczeniu, ten motyw przewija się w fabule często a żeby być kimś, czasem trzeba coś poświęcić. W klimatach mafijnych motyw likwidacji przyjaciela bez sentymentów z powodu tylko wydanego polecenia przez zwierzchników i w celu utrzymania się w hierarchii jest bardzo często spotykany i nigdy nikomu nie przeszkadza.

Ja to kupiłem od początku, bez problemu, choć sam dokonałem innego wyboru.
Click to expand...
W sumie to patrzyłem na bohaterów może zbyt idealistycznie, a to zwyczajni psychopaci i mordercy...

Izengrin

Izengrin

Senior user
Aug 27, 2020
Gram w gta Online namiętnie zapraszam też do ekipy The Polish Cartel

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 36
  • 37
  • 38
First Prev 38 of 38

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.