Gry - bundle, promocje, okazje

+
Saints row remastered za darmo na epic zainteresowani brać
Post automatically merged:

Breaking news: Do niedzieli Battlefield V za darmo na steam brać!

Last edited:
Do jutra do 17:00 na EPICu można za darmo odebrać grę "The Vanishing of Ethan Carter" polecam, bardzo ciekawy tytuł.

Vampyra mogę polecić. Trzyma klimat.

A na GoGu za friko I Have no Mouth and I Must Scream, czyli retro przygodówka point 'n click w bardzo mrocznych klimatach. Polecałem ją tu zresztą po śmierci Harlana Ellisona.
Post automatically merged:

Widzę, że na Epicu #rozdajo też Mutant Year Zero. Jest to fajna taktyczna skradanko-turówka, gdzie kierujemy mutantami (na stary humanoidalnym odyńcem i kaczorem) w pięknie wykonanym, postapokaliptycznym swiecie.
Polecam.

Last edited:
Do 17:00 można na EPIC odebrać VAMPYR'a.
To dopiero święta :giggle: ...

Ech, gdybym nie miał już w wersji na Steam.

Jakby ktoś nie miał jeszcze planów na sylwestra, to EPIC zaprasza na spędzenie tego wyjątkowego wieczoru z Larą ( " Będę grał w grę... " ;) ).

Do 17:00 (6 stycznia 2022) można pobrać/przypisać do biblioteki (za darmo) trzy ostatnie części Tomb Raider.

Jak ktoś nie grał, albo nie ma wszystkich, to nie ma się co zastanawiać.

Last edited:
Ok...

W sumie racja, przyzwyczaiłem się do tego cyklu, a to w sumie ostatnia gra więc widzę, że zostawili ją do końca wyprzedaży.

Obecnie trwają absurdalne wręcz promocje. Wszystko można posprawdzać na gg.deals, to doskonałe źródło tego typu informacji.

Ciągle można Tomb Raidery na Epicu dodać do konta za darmo. Z kolei na GOG za darmo Iratus, czyli Darkest Dungeon z drugiej strony.

Dodatkowo na Epicu:
1. Metro Exodus Gold Edition (czyli podstawka + dodatki) za 21,94 zł.
2. Disco Elysium za 22,55 zł.
3. Horizon Zero Dawn Complete Edition za 44,50 zł.
4. Red Dead Redemption 2 za 84,95 zł.
5. Cyberpunk 2077 za 59,50 zł.
6. The Outer Worlds za 45,79 zł.

A, i Assassins Creed Odyssey Standard Edition za 22,47 zł. Słyszałem, że @Szincza mocno poleca.

A, i Assassins Creed Odyssey Standard Edition za 22,47 zł. Słyszałem, że @Szincza mocno poleca.
1641229143638.gif

Top Bottom