Gry - bundle, promocje, okazje

+
Nie wiem dlaczego tak uparcie próbujecie mi dowieść iż utopiłem 10 czy 20 xł
No napisałeś, że taniej już nie będzie, to zostałeś wyprowadzony z błędu.
Raczej nie złośliwie, nie trzeba się obrażać - ktoś inny się może teraz zasugeruje niższą kwotą, niż tą przez ciebie podaną.

Z ciekawości kliknąłem, coś się dodało...

Nie wiem nawet co, bo Agony i tak miałem w bibliotece (chyba na Steam), bo ich wsparłem w zbiórce (bodajże na Kickstarter'ze).

Cała akcja z tego typu grami jest z pewnego powodu, o którym zapewne nie można tutaj szerzej mówić, więc niech całość skomentuje poniższy enigmatyczny obrazek.

P.S. Tym czasem Epic rozdaje Samorost.

Last edited:
Promocja na GOG - 65% taniej (czyli za niespełna 53 PLN) pewna gra (NSFW z końca zeszłego roku) dla subskrybentów newsletter'a.
Z racji, że tytuł już mam na Steam poniżej kod dla chętnego/chętnej:

74TC3FR34WKJPV9TNT

Powyższy klucz można aktywować na stronie sklepu GOG.

Z kronikarskiego obowiązku zwracam uwagę na trwającą od poniedziałku na Steamie wyprzedaż: Autumn Sale po raz pierwszy w historii przypadła na przełom września i października, więc tym samym nie uświetni już Black Friday, jak było do tej pory. Dzięki temu wszystkie naczelne wydarzenia związane z okazjami cenowymi zostały rozmieszczone bardziej równomiernie względem pór roku. Autumn Sale zaplanowano na tydzień, a więc potrwa do 6.10.

W ramach obecnej wyprzedaży garść tytułów osiągnęła rekordowe obniżki: status cenowy all time low objął choćby "Spiritfarer: Farewell Edition" (13,89 zł), "South Park: Fractured But Whole" (11,99 zł za podstawkę/29,99 zł za edycję Gold), "DOOM Eternal" (16,90 zł) czy po raz pierwszy przecenione o połowę "Nine Sols" (69,49 zł) z ubiegłego roku. Szkoda, że nie zapowiada się na to, że biblioteka FromSoftware zejdzie jeszcze poniżej 50%...​

Last edited:
Top Bottom