Trochę mało znana gra. Tytuł nic mi nie mówi.Gra "Along the Edge" do jutra za darmo na Steam.
Mogliby dać tego nowego.Alone in the Dark Trilogy za darmo na GOG.
Do 5 lutego do godziny 15:00.
Mogliby dać tego nowego.
Studio zamknięte, a cenę nadal trzyma.
Nie ufam temu sklepowi.Najnowszy Alone in the Dark był w key shop'ach (w wersji Deluxe) za około 50 PLN.
Teraz można wyrwać (polski) Niezwyciężony (The Invincible) - czyli zaadaptowanie growe jednej z historii Lema - za nieco ponad 7 PLN .
Ale pieniążki ci oczywiście oddali?Twój wybór, ja kilka zakupów od nich zrobiłem i się nie przejechałem.
W ogóle w mojej przygodzie z key shop'ami (a sporadycznie kupuje tam pewnie od dekady) przejechałem się tylko raz na jednym tytule i skończyło się tylko na tym, że gra zniknęła mi z konta (szczegółów nie pamiętam ale raczej nie było żadnych innych nieprzyjemności).
Ale pieniążki ci oczywiście oddali?![]()
Wolę zapłacić te 30 zł więcej, i mieć gwarancję że nie wydałem kasy na daremne, bo usuną mi klucz.Chyba nie, po prostu gra zniknęła z konta - była też jakaś informacja, która to uzasadniała. Nie pamiętam szczegółów, to dawna sprawa i strata była stosunkowo niewielka, więc jej nie rozpamiętywałem.
Żeby nie było zbytniego offtopic'u - od jutra EPIC rozdaje całkiem przyjemne Nobody Wants to Die (pisałem o tej grze na forum).
Wolę zapłacić te 30 zł więcej, i mieć gwarancję że nie wydałem kasy na daremne, bo usuną mi klucz.
Tak, też nie korzystałem z tego kompletnie przez lata. Potem wszedłem na konto Amazon Gaming (czy jak to tam się nazywa) i okazało się, że jest sporo różnych darmówek do odebrania.Jako, że sam kiedyś nie korzystałem i pewnie wiele tytułów mnie ominęło, pragnę przypomnieć, że w ramach subskrypcji Amazon Prime mozna odbierać również klucze do gier. Dla fanów retro i nie tylko jest sporo kluczy do chociażby GOGa.
Wygląda na unikalny tytułGraveyard Keeper za darmo na Steam.