Gry - bundle, promocje, okazje

+
Dla wszystkich, którzy wklejają w tym temacie informacje o darmowych grach - Wielkie Dzięki! :beer: Bardzo często korzystam, ale nigdy jeszcze nie dziękowałam, więc chyba nadszedł wreszcie na to czas.

P.S. dla osób, które przygarnęły właśnie Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier - jakbyście znaleźli w folderze pobranych plik bez rozszerzenia o nazwie 53, to jest to zasługa Ubisoft Connect.

@Margoletta łatwo coś przegapić przy jedno czy też kilkudniowych promocjach/rozdawnictwach. Fajnie więc, że można w tym wątku naszemu koleżenstwu z forum o takiej okazji powiedzieć.

Miło, że ktoś korzysta :)

Przy okazji chciałem zwrócić uwagę na olbrzymią obniżkę na Heavy Rain oraz Beyound: Two Souls. Dwie doskonale gry od studia Quantic Dream, które może nabyć po 3,99 PLN każda (do 17 sierpnia) na platformie Steam.

Last edited:
Było już kilka razy, ale może w dalszym ciągu ktoś nie ma.
Deponia, 0 PLN, Steam
(do 20 sierpnia do 19:00)
Klasyczny point & click w ślicznej kolorowej oprawie.

Na Battle.net jest promocja na Blizzard RTS Battle Chest, w skład którego wchodzą wszystkie RTSy od Blizzarda:

Warcraft I: Remastered
Warcraft II: Remastered
Warcraft III: Reforged
Warcraft: Orcs & Humans
Warcraft II: Battle.net Edition
Starcraft: Remastered
Starcraft II: Wings of Liberty
Starcraft II: Heart of the Swarm
Starcraft II: Legacy of the Void

Cena? 129,50. Ja mam nawet 116,55 z powodu jakieś "zniżki lojalnościowej". Żeby wytłumaczyć jak dobra jest to oferta... Sam komplet kampanii do Starcrafta 2 mam na liście życzeń od lat i historycznie najtaniej za ten komplet to było 85,70 zł 6 lat temu. Po tym czasie cena na promocjach wynosiła regularne 129 zł z groszami. Także jeśli jest ktoś zainteresowany tymi produkcjami, to naprawdę warto.

Last edited:
Top Bottom