Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Gry komputerowe

+
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 1895
Next
1 of 1895

Go to page

Next Last
K

Keth

Ex-moderator
Oct 31, 2004
Gry komputerowe

...

G

gocek

Forum veteran
Oct 31, 2004
Ja raczje ludiz nie zjeżdżam...Odpowiedź na pytanie pierwsze niejako znam... Takim następcą można w sumie nawać Sacred... Są chyba jakieś plany nawet co do Sacred 2... Grąłem w jedynkę troche, ale ponieważ Diablo mnie nie wciągnęło to to też niezbyt Ale jest dość podbne na pierwszy rzut oka. Tyle, że 3D, ale rzut chyba bło izometryczny...To tyle, mam mało czasu żeby się rozpisywać, ale jeszcze może podam więcej szczegółów potem

K

Keth

Ex-moderator
Oct 31, 2004
Zgadzam sie - Sacred bylo niezłe - ale chodzilo mi o cos takiego jak Diablo 3 (wiem, mala szansa)

G

gocek

Forum veteran
Oct 31, 2004
Równie małą jak na PT2 czy IWD3, a jeśli wyjdzie to pewnie w stylu komerchy jak BG: Dark Alliance

P

paolus

Forum veteran
Oct 31, 2004
gram teraz w diablo 2 i gra bardzo mnie wciagnela diablo 3 jest bardzo maloprawdopodbne... gdzies o tym chyba blizzard nawet pisalem ze nie bedzie

K

Keth

Ex-moderator
Oct 31, 2004
Diablo 2 jest niesmiertelne - tez wlasnie gram i to natchnelo mnie to tego topicu

P

paolus

Forum veteran
Oct 31, 2004
najlepsze w nim jest to ze sie ta gre przechodzi kilka razy i zawsze jest inaczej... albo jak mnie zdenerwuje to odkladam ale po miechu wracam itd:)to jest piekne w tego typu grach

K

Keth

Ex-moderator
Oct 31, 2004
Zawsze zostaje tez Battle Net ...

P

paolus

Forum veteran
Oct 31, 2004
tak?? chyba nie umnie

M

mateusz1

Forum veteran
Oct 31, 2004
Diablo 2 jest to najlepsza gra z rodzaju RPG ciekawe, czy wiedźminowi uda się pokonać mistrza . Ja diablo przeszedłem wszystkimi możliwymi postaciami : Paladynem, czarodziejką, barbarzyńcą, druidem, nekromantą, zabójczynią i amazonką . Trochę grałem przez Battel Neta ,ale już mi się trochę nudzi co za dużo to nie zdrowo . Teraz zacząłem grać w Neverwinter Night nawet fajna gra, ale dużo jej brakuje do Dablo 2.

chojrak

chojrak

Mentor
Oct 31, 2004
diablo2 nawet troche fajne bylo, tylko moim zdaniem za bardzo polegalo na bezmyslnym klikaniu. Ale przeszedlem czarodziejka i amazonka na wszystkich 3 poziomach trudnosci.

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Oct 31, 2004
Mnie jakoś Diablo bardzo szybko nudziłopograłem tydzień i miałem dośćtakie sobie latanie ciągle po tych samych poziomach, walka z tymi samymi przeciwnikami i liczenie, że coś fajnego z bossa wylecino i to ciągłe klikanie, klikania i klikania

M

mateusz1

Forum veteran
Oct 31, 2004
Dla mnie diablo 2 jest Super Yellow w diablo 2 było nawet sporo jednostek jak na RPG . Ta gra wcale tak szybko się nie nudzi, kiedy gra się przez battel Neta . Spróbuj to sam się przekonasz można poznać naprawde fajnych ludzi, razem wybrac się na krwawą walkę.

U

username_2059783

Forum veteran
Oct 31, 2004
Ja też pójdę pod prąd....w Diablo zabwaiłem może z 2 godziny ..jakoś nie mam przekonania do gier nie wymagających zbytniego zaanagażowania "czaszki" - czasem i takie "odmóżdżacze" są potrzebne do odreagowania ale jakoś mi nie podchodzą. Jeżeli ktoś lubi - jego sprawa ale z tym uwielbieniem to chyba lekka przesada - pójdę dalej - nie cierpie japońskich rpg'ów gdzie można gadać z lisem-odkurzaczem lub innymi popierdółkami - jakoś ten świat zamiast przyciągać to odpycha mnie - zaproponujcie coś innego niż tylko Diablo ,które notabene nie jest chyba cRPG tylko hack&slash...?

M

mateusz1

Forum veteran
Oct 31, 2004
No dobra to teraz troche o Neverwinter Nights . Co o tej grze sądzicie ?? Na pewno nie jest do diablo 2 tu trzeba trochę pomyśleć.Ale fabułą tej gry jest fatalna. Grafika łata dziury w Fabule dzwięk jest też nawet miły dla ucha. Jak oceniacie tą gre ???? U mnie dostała ona 9\10

V

vicotti

Forum veteran
Oct 31, 2004
A czy ktos z was grał moze przez te trzy dni 29-31 w GuildWars??Normalnie chyba jedna z najlepszych gier MMORPG w jaka mogłem szpilac ostatnio.Co do Diablo. Co ono tutaj robi. Przeciez to zrecznościowka.

M

MadYarpen

Mentor
Oct 31, 2004
Ja NWN traktuje jako jednego z lepszych RPG. Głównie dlatego, że cały czas sie coś tam działo. I wyobraźcie sobie jaką postacia kończyłem grę? Chaotycznym złym paladynem!!! Po prostu często potrzebowałem kasy...

M

mateusz1

Forum veteran
Oct 31, 2004
Ja nie grałem w GuildWars a Diablo to RPG i zręcznościówka :p.Czy mozesz cos więcej powiedzić o GuildWars???

K

Keth

Ex-moderator
Oct 31, 2004
Never jest the bestw szczegolnosci Hordy Podmroku :p

M

MadYarpen

Mentor
Oct 31, 2004
Nie wim jak sie to stało ale nie grałem w dodadki... Jakoś zapału chyba nie starczyło:/

• 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 1895
Next
1 of 1895

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.