Gry komputerowe

+
Jestem mocno sceptyczny, szczególnie jeśli chodzi o zmianę kamery podczas akcji. Otwarty świat nie dziwi, dziś musi być wszędzie, ale mi się to nie podoba.

Jeżeli to miałoby być poważne potraktowanie tematu, to jestem bardzo na tak. Pokazanie wojny z perspektywy ofiar i osób, które muszą sobie radzić z codziennym przeżyciem i całą masą banalnych spraw, nad którymi w czasie, kiedy wszystko gra, się nie zastanawiamy, może być naprawdę mocnym doświadczeniem.

Ło matko, jaki ten Afterfall jest tragiczny... Nie dość, że grając w to zaczyna mi się robić niedobrze (przy niektórych grach niestety tak mam, np. przy Bioshocku 1 i 2), to nie dziwię się, że ludzie po tym jadą ostro. Dubbing, grafika (chociaż jeszcze ujdzie jako tako), przerywniki, mogę przejść przez jeżdżące po ziemi roboty jakby ich w ogóle nie było, krótko mówiąc - katastrofa. Pomijając już to, że na samym początku mam buga, że nie da się wcisnąć klawisza interakcji i nie da się dalej grać^^ Czas jaki wytrzymałem przy grze: 20minut, teraz gra tylko będzie włączona, by karty wpadły xD

Last edited:
11bit Studio ma niewiarygodnego dźwiękowca. Teaser zrobił na mnie ogromne wrażenie ale wątpię, żeby ta gra wyglądała jak na filmiku. Tak samo jak Anomaly 2 nie wyglądało jak na intrze. To tylko filmik.
Według wpisu w komentarzach pod teaserem na oficjalnym profilu 11bitów ta gierka jest w produkcji od lat. W fazie pre alfa była rok temu więc obstawiam, że pokażą gameplay na E3 jeśli nie wcześniej.

Last edited:
Odpaliłem sobie dzisiaj Origin po długim czasie nielogowania się i ze zdziwieniem spojrzałem, że mam podać jakiegoś nicka. Se pomyślałem, no tak... jakiś czas się nie logowałem to jakieś zmiany wprowadzili i teraz pewnie mam możliwość zmiany nicka, albo coś. Nie pamiętając dokładnie starego stwierdziłem, że wymyślę nowy i tak też zrobiłem. Większe zdziwienie jednak mnie naszło kiedy okazało się, że moja lista gier jest pusta, tak jak i lista znajomych. To tak jakbym nie miał wcześniej konta. Można się wkurzyć, delikatnie rzecz ujmując.
:facepalm:

Wysłałem wiadomość. Jeszcze nikt nie odpisywał.
Co dziwne, logowałem się normalnie, korzystając z maila i używanego hasła - z tym nie było problemu. Nie proszono mnie o tworzenie nowego konta.

Dziwne, faktycznie. Niedawno odświeżałam Mass Effecty i też logowałam się po dłuższym czasie, ale nie pamiętam takich problemów. Poza tym mam kapownik, w którym od jakiegoś czasu zapisuję wszystkie loginy i hasła, nauczona przykrymi doświadczeniami.

Ja w tej chwili nie mam nic, a na pocieszenie przyszła ankieta o zadowoleniu z Origin. :/
Po weekendzie będę się zastanawiać co dalej zrobić z tym fantem.

Top Bottom