Zna ktoś może jakiś prosty program/grę szachową, żeby starsza osoba go ogarnęła i mogła grać sama z kompem?
Wasz GOGowy Chesmaster 9000 powinien się nadać.
Zna ktoś może jakiś prosty program/grę szachową, żeby starsza osoba go ogarnęła i mogła grać sama z kompem?
Sorry xDJa tu przychodzę się pochwalić, że głupi klocek 2048 zdobyty, a tu Serek mnie uprzedził (co za strata czasu)
Prośba do moderacji. Zróbcie jakiś osobny temat do chwalenia się wynikami z takich głupich gierek. Ile razy wchodzę myślę, ze ktoś napisał coś ciekawego, a okazuje się, że zdobył tysiącpięcsetstodziewięćset punktów w jakichś klockach, albo upolował dwa miliony psów. Ostatnie dwie strony są tym zawalone.
A podobnych postów o hodowaniu psów nie pamiętasz. Nie jest to więc kwestia "kilku postów". I tak, nic w tym złego, mnie to po prostu mało interesuje. To była tylko sugestia z mojej strony, że może osobny temat byłby w tym przypadku rozwiązaniem. Więc weź zluzuj majty.
Round 1 - FIGHT!
Rację mają obie strony, (...)
Bo z jednej strony to ogólny temat o grach, więc te flashowki jak najbardziej tu właśnie przynależą - z drugiej, dobrym pomysłem jest oddzielny temat na nie, skoro robi się tego coraz więcej (od dawna nie interesuję się takimi gierkami, chętnie bym zobaczył co kto poleca).
Ciekawa opinia w temacie prezentacji gier, a ich finalnego stanu. Wszystko przez pryzmat "The Last of Us".
Jakby ktoś nie oglądał finału CS:GO z udziałem polskiego teamu to tutaj jest video z podsłuchem na ts virtusa![]()