Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Gry komputerowe

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1885
  • 1886
  • 1887
  • 1888
  • 1889
  • …

Go to page

• 1895
Next
First Prev 1887 of 1895

Go to page

Next Last
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#37,721
May 12, 2020
Dzisiaj o 18 naszego czasu w ramach Summer Game Fest Geoff Keighley ma zapowiedzieć jakąś grę-niespodziankę. Jak myślicie, co to będzie? Ostatnio coś się zaczęło dziać na oficjalnym twitterze Mafii więc może remake jedynki z prawdziwego zdarzenia? Inne opcje jakie bym widział, ale których pewnie się nie doczekam to nowy Batman lub erpeg z uniwersum Harry'ego Pottera :sneaky:

Deymos666

Deymos666

Senior user
#37,722
May 12, 2020
HuntMocy said:
Ostatnio coś się zaczęło dziać na oficjalnym twitterze Mafii więc może remake jedynki z prawdziwego zdarzenia?
Click to expand...
<3

NavySky

NavySky

Forum regular
#37,723
May 12, 2020
Chyba jednak remaster/remake Mafii 2 ;)

www.gry-online.pl

Mafia 2 – remaster praktycznie pewny | GRYOnline.pl

Aktualizacja bazy danych brazylijskiej agencji ratingowej praktycznie potwierdziła remaster gry Mafia II. Produkcja trafi nie tylko na pecety oraz konsole Xbox One i PlayStation 4, ale również na Google Stadia.
www.gry-online.pl www.gry-online.pl

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#37,724
May 12, 2020
Na remake nie ma co liczyć. Nie zapominajcie, że mamy do czynienia z 2K. Gogowa jedynka u mnie działa kiepsko i crashuje do pulpitu, więc remaster jedynki przyjąłbym z otwartymi ramionami. Wątpię, że zrobią coś więcej niż fani w Mafia Remastered V2 (wątpię, że w ogóle go zrobią), ale jeśli poprawiliby stabilność i framerate, który kuleje niezależnie od ustawień, to nawet bym się nie zastanawiał. Dwójka natomiast wciąż działa i wygląda dobrze więc mnie osobiście w ogóle nie obchodzi.

PS. Paradoksalnie remake najbardziej przydałby się trójce...

Last edited: May 12, 2020
Deymos666

Deymos666

Senior user
#37,725
May 12, 2020
Obie części kcem.

A najlepiej taki remaster jak serii Broken Sword :) Czyli coś dopisać itd. Gdyby zrobić taki porządny lift Mafii II i odgrzebać te liczne pomysły, które były zarzucone na etapie developmentu i ostały się ich "kikuty", taką mafię 2.5 że znów użyję analogii do serii BS... Oj brałbym.

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#37,726
May 12, 2020
Taki remaster brałbym i ja, ale wątpię, że kiedykolwiek powstanie. Również żałuję porzuconych pomysłów i smutno mi się robi kiedy pomyślę jak wykastrowano tę grę, bo obydwie części uwielbiam. Patrząc jednak na portfolio 2K, to podbicie tekstur, dodanie kilku efektów i zwiększenie zasięgu rysowania jest raczej jedynym na co możemy liczyć. Coś wzorem Bioshocka lub Borderlands. Ot remaster na obecną generację. Na nic innego się nie nastawiam.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#37,727
May 12, 2020
No i już wszystko jasne, niespodzianką był remaster... Pro Skatera 1 i 2.

W sumie spoko, dobrze wspominam ten cykl do czasów czwórki, ale kompletnie się nie spodziewałem takiego zestawu więc zaskoczyli mnie. Premiera 4 września na PC, PS4 i X1.

• RED Point
Reactions: PATROL and Deymos666
Deymos666

Deymos666

Senior user
#37,728
May 12, 2020
Dżizas, ile ja z kumplami dwójkę katowałem, żeby przejść wszystkie lokacje na 100% włącznie z GAPami ;)

Genialny soundtrack, grywalność i replayability gigantyczna.

Esterhazy said:
Taki remaster brałbym i ja, ale wątpię, że kiedykolwiek powstanie.
Click to expand...
Może kiedyś wzorem remasterów BG zrobiony przez kogoś innego...
Post automatically merged: May 12, 2020

HuntMocy said:
W sumie spoko, dobrze wspominam ten cykl do czasów czwórki,
Click to expand...
Ja jeszcze sporo w Underground 2 pograłem. Ale jednak klasyczna 2 to był największy sztos. Mam mega sentyment. Nawet w trybie hot seat dało się pograć z kumplami.

Last edited: May 12, 2020
jonusiescu

jonusiescu

Senior user
#37,729
May 12, 2020
Deymos666 said:
A najlepiej taki remaster jak serii Broken Sword :) Czyli coś dopisać itd.
Click to expand...
O ile sam koncept dodania (szczególnie przedpremierowo wyciętej) zawartości jest okej, o tyle nie chciałbym, żeby to było zrobione jak w przypadku Broken Sword. Raz ograłem remaster i wystarczy - jak wracam do jedynki, to do wersji podstawowej. Moim zdaniem nowe sekcje sprawiają, że historia gubi tempo, zaczyna być rozlazła, a i one same są dla całej fabuły po prostu zbędne. Mogło być to chyba zrobione lepiej.

Szczerze? Wolałbym chyba, żeby partie rozgrywane Nico były dodane jako osobny scenariusz, ot, taki bonus.

Deymos666

Deymos666

Senior user
#37,730
May 12, 2020
Mi się podobały, oczywiście oryginał był spoko, natomiast te nowe fragmenty również były niezłe. Trochę gorsze, ale niezłe. Do tego kilka drobnych usprawnień, wsparcie dla wyższych rozdzielczości i jest git.

Chociaż więcej contentu przydałoby się w dwójce ;)

Pawe__Wilkowski74

Pawe__Wilkowski74

Rookie
#37,731
May 12, 2020
Witam.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?
Mam Wiedźmina 3 na steam i na g2a kupiłem dodatek krew i wino, ale nie zauważyłem i kupo\iłem klucz na gog.pl
Czy da się jakoś aktywować ten klucz na steam? Czy wgl da się cokolwiek zrobić żebym mógł pograć w ten dodatek czy wywaliłem pieniądze w błoto?

5ander5

5ander5

Senior user
#37,732
May 13, 2020
Pawe__Wilkowski74 said:
Witam.
Mam Wiedźmina 3 na steam i na g2a kupiłem dodatek krew i wino, ale nie zauważyłem i kupo\iłem klucz na gog.pl
Czy da się jakoś aktywować ten klucz na steam? Czy wgl da się cokolwiek zrobić żebym mógł pograć w ten dodatek czy wywaliłem pieniądze w błoto?
Click to expand...
Chyba wywaliłeś. Zawsze możesz komuś podarować, albo odsprzedać, o ile nie aktywowałeś już.

PATROL

PATROL

Moderator
#37,733
May 13, 2020
HuntMocy said:
W sumie spoko, dobrze wspominam ten cykl do czasów czwórki, ale kompletnie się nie spodziewałem takiego zestawu więc zaskoczyli mnie. Premiera 4 września na PC, PS4 i X1.
Click to expand...
Jej, nigdy nie grałem w jedynkę, ale dwójka to sztos nad sztosy :D Wciąż pamiętam szkołę i kasetę między dachami... No i soundtrack, ech, aż sobie odpalę :D Świetna wiadomość :p

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
#37,734
May 13, 2020
Pawe__Wilkowski74 said:
Witam.
Click to expand...
Próbowałeś tutaj https://thewitcher.com/pl/exchange ? Klucz z pudełkowej wersję można było na tej stronie zamienić na steam albo origin.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#37,735
May 14, 2020
www.gry-online.pl

Znana marka Ubisoftu ma wkrótce powrócić jako gra AAA | GRYOnline.pl

Z najnowszego raportu finansowego Ubisoftu możemy dowiedzieć się, że francuska firma ma w zanadrzu jeszcze jeden niezapowiedziany tytuł, który ma ukazać się w tym roku fiskalnym. Prezes studia, Yves Guillemot, poinformował również, że pandemia koronawirusa może wpłynąć na przesunięcie premiery...
www.gry-online.pl www.gry-online.pl

Ubisoft oprócz już zapowiedzianych gier szykuje też powrót jednej ze swoich popularnych marek. Miałby to być tytuł AAA więc nie żadna bzdura na telefony i ukazać się do końca obecnego roku fiskalnego czyli do marca 2021.

Sporo osób pewnie robi sobie nadzieje na odświeżenie cyklu Prince of Persia czy to w postaci porządnego remake'u Piasków Czasu czy też kolejnego rebootu albo kolejną odsłonę Splinter Cella. Osobiście sądzę jednak że chodzi o Far Cry'a, bo choć Książę i Sam Fisher mają wiernych fanów to jednak obie te marki są już dość leciwe i trochę zapomniane, ciężko więc porównywać z popularnością wiecznie żywego Assassin's Creed czy Far Cry'a właśnie.

• RED Point
Reactions: NavySky and Szincza
I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#37,736
May 15, 2020
O powrocie serii Splinter Cell od lat krążyły plotki...

Muszę powiedzieć, że jeszcze dwa/trzy lata wstecz ekscytowałem się E3 licząc na ruch UBI. Tym bardziej jak Francuzi zrobili coś TAKIEGO.

Falavandrel

Falavandrel

Forum regular
#37,737
May 27, 2020
Chodak said:
Co do otwartości świata gry, to w ogóle jest ciekawe w odbiorze dla mnie jako gracza z odpowiednim stażem. Kiedyś taka seria Elder Scrolls niesamowicie imponowała tym aspektem. Po czasie dochodzę jednak do wniosku, że o wiele bardziej wolę gry zwarte i ścisłe fabularnie.
Click to expand...
Nawiązująć do Elder Scrolls, czy tylko ja mam takie wrażenie, że w takim dajmy na to Skyrim po pewnym czasie dochodzi się do wniosku, że ta gra jest "pusta w środku"? Tzn. mamy mnóstwo miejsc do zwiedzenia, aż do przesytu, główne zadanie gdzies tam czeka z boku na wykonanie, tu niby Smok ma zjeść cały świat, a my sobie kapustę zbieramy, rudę żelaza kopiemy, domek meblujemy, jakies questy poboczne dla gildii robimy i luuuuuzik :)
W innych grach, ścisłych jak to ująłeś, mamy większe parcie na głowny quest - Baldur's Gate 2 - uratowac Imoen, skopać tyłek Irenicusa - Wiedźmin 3 - uratowac Ciri - kurde... Fallout - woda się kończy w bunkrze. Skyrim? Smok? Jaki smok? Ja teraz zbieram unikatowe artefakty Deadrów :p

• RED Point
Reactions: Narsil90
Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#37,738
May 27, 2020
Desperados 3 otrzymało wersję demo. Wrzucam link dla zainteresowanych.
www.gog.com

Desperados III Demo

The full version of Desperados III is available now on GOG.com. You can buy it here Za
www.gog.com www.gog.com

• RED Point
Reactions: Wroobelek, hertores, Nars and 1 other person
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#37,739
May 28, 2020
Remake System Shock też ma demko, na Steam i GOG można pobrać, z tego co pamiętam waży nieco ponad 3 GB. Pograłem kilkanaście minut i zapowiada się nieźle. Przeszedłem System Shocka 2, klimat jest dość podobny, dość szybko można się zgubić na pierwszym poziomie, który dostępny jest w demku. Oprawa jest dość ciekawa, z jednej strony mamy dość ładnie wykonane elementy trójwymiarowe, ładne efekty oświetlenia, z drugiej strony zaś tekstury otoczenia mają dość wyraźne piksele co ma zapewne nawiązywać do pierwowzoru. Ma to swój klimat.

Od piątku do niedzieli będzie trwał też darmowy weekend z Far Cry 5 na Uplay, grę można już pobierać.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#37,740
Jun 9, 2020
www.ppe.pl

Harry Potter RPG to Hogwarts: Dark Legacy? Plotki na temat nowej gry w uniwersum J. K. Rowling

Wysokobudżetowa gra RPG w uniwersum Harry'ego Pottera pojawiła się w Sieci jakiś czas temu za sprawą przecieków. Dzisiaj pojawiają się nowe szczegóły, ale na...
www.ppe.pl www.ppe.pl

Kolejne plotki o erpegu w uniwersum Pottera. Brzmi to wszystko bardzo fajnie, ciekawe czy (i kiedy) gra zostanie potwierdzona.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 1885
  • 1886
  • 1887
  • 1888
  • 1889
  • …

Go to page

• 1895
Next
First Prev 1887 of 1895

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.