Witam co muszę zrobić żeby ten mod działał, powiem od razu że nie mam folderu Mods.
L LordDino Rookie #1 Nov 2, 2019 Witam co muszę zrobić żeby ten mod działał, powiem od razu że nie mam folderu Mods.
L LordDino Rookie #3 Nov 2, 2019 LordDino said: co muszę zrobić żeby ten mod działał Click to expand...
PATROL Moderator #4 Nov 2, 2019 Yakin napisał Ci, że masz stworzyć folder "mods". Następnie, tak jak instrukcja w opisie modyfikacji wskazuje, wrzucić moda do tego folderu.
Yakin napisał Ci, że masz stworzyć folder "mods". Następnie, tak jak instrukcja w opisie modyfikacji wskazuje, wrzucić moda do tego folderu.
L LordDino Rookie #5 Nov 2, 2019 Ale gdzie ma być ten folder w folderze z grą czy wcześniej i to ma być MODS czy Mods czy inaczej?
PATROL Moderator #6 Nov 2, 2019 W głównym folderze gry, może się nazywać mods, Mods, bez znaczenia wielkość liter
L LordDino Rookie #7 Nov 2, 2019 Czyli w folderze gry, stworzyłem folder Mods i wkleiłem do niego content to mi wyszło z rozpakowania moda.
Czyli w folderze gry, stworzyłem folder Mods i wkleiłem do niego content to mi wyszło z rozpakowania moda.
PATROL Moderator #10 Nov 2, 2019 The Witcher 3 Wild Hunt/mods/modNazwaModa/content Taka powinna być kolejność folderów.
L LordDino Rookie #11 Nov 3, 2019 A nie w głównym folderze gry? The Witcher 3 /mods/modNazwaModa/content ja mam tak.