Gwint: Rozgrywki w Novigradzie - problem

+
Gwint: Rozgrywki w Novigradzie - problem

Mam pytanie dotyczące zadania Gwint: Rozgrywki w Novigradzie. Po wygraniu z Vivaldim i Markizą Serenitą ona mówi mi żebym w Novigranie zagrał jeszcze z kimś(już nie pamiętam imienia), ale po skończonej rozmowie to zadanie zakańcza się sukcesem, ale kolejne na temat tali się nie odpala. Tak ma być? Czy jednak po tym zadaniu powinno się pojawić kolejne ?

• RED Point
Reactions: gLp
Jest jeszcze turniej w Passiflorze, pogadaj z krupierem (jest w tym samym pokoju, co Markiza). Tylko uważaj na level (tzn. nie przystępuj za wcześnie).

• RED Point
Zadanie będziesz mógł kontynuować, gdy podczas przechodzenia głównego wątku spotkasz
Dijkstrę
Można do niego zagadać o gwinta, a po wygranej wyśle cię do ostatniego przeciwnika, od którego swoją drogą można wygrać świetną kartę :)

• RED Point
Podepnę się pod temat.

U mnie jest problem tego typu, że chciałbym zagrać z
Djikstrą
lecz nie mogę. Przychodzę do jego łaźni a drzwi są zamknięte, jest to niezależne od pory dnia. Zadanie mam cały czas aktywne. Żadnych informacji o niepowodzeniu czy ukończeniu. W wątku głównym jestem
po wyczyszczeniu łysej góry ale przed tą ostateczną bitwą z królem gonu.

• RED Point
Również chciałbym sie podpiąć i zapytać czy tez ktoś z was miał problem z zagraniem z zagraniem z Markizą w gwinta ? Tzn podbiłem do niej,a ona zaczęła swój dialog po czym dodała "Wiem o co Ci chodzi. Chodź za mną" i tu pojawia sie problem bo postać nadal stoi w miejscu i nie moge z nią nawet zagadać (nie ma nad głową "E rozmawiaj" tylko imie i nazwisko). Dodam,że wątek fabularny, multum zadań pobocznych, turniej i inne rozgrywki mam już za sobą. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

Ja mam taką sytuację: mialem zagrac z djikstrą ale zabilem go w racji stanu karte od niego dostalem ale namiarów na kolejnego nie ma zadanie zakończone sukcesem. Czy da sie cos z tym zrobic? Nie chcę wczytywac zapisów sprzed zadania bo zaszedłem bardzo daleko.

Właśnie jestem na etapie NG+ droga ku zagładzie i z uwagi na to, że chciałem zdobyć lepsze karty do Gwinta, nie wykonując jeszcze questu z Baronem, dostałem się do Novigradu i ograłem wszystkich karczmarzy oraz Markizę i Vivaldiego w zadaniu "Rozgrywki w Novigradzie". Teraz to zadanie wyświetla mi się jako ukończone, a wiem, że powinny być jeszcze dwie osoby do ogrania. Moje pytanie jest takie: czy będę miał możliwość jeszcze z nimi zagrać, czy dać sobie spokój i zacząć grę od nowa?

Chodzi o to, że za bardzo pospieszyłeś się z gwintem, a nie zrobiłeś jeszcze wystarczająco dużo fabuły. Ci dwaj gracze to Reuven i pewien elf. Jeżeli masz zapisy sprzed, wczytaj. Nie mam pojęcia, czy będzie taka możliwość, choć strzelam, że nie będzie.

Moje pytanie jest takie: czy będę miał możliwość jeszcze z nimi zagrać, czy dać sobie spokój i zacząć grę od nowa?
Jak grałem ostatni raz w W3 to również miałem taką sytuację. Zadanie zakończyło się po wygraniu z Markizą, ale gdy przyszła pora na kolejne rozgrywki to ponownie się uruchomiło i bez problemu dokończyłem zadanie. Myślę, że u Ciebie powinno być podobnie.

Top Bottom