Co najmniej z rok musisz poczekać. Wcześnie nie wyrobią się. Polecam zrobić przerwę. Niedługo maj pojawi się dużo gier(nowy resident, mass effect,days gone, subnautica, Warhammer 40,000, Hood:Outlaws &Legends) do wyboru do koloru. Zamiast denerwować się, oderwać się od tego i w inne bardziej dopracowane gry zagrać.Kiedy ta gra wyjdzie z Alfy i dostanę pełnoprawny produkt za który zapłaciłem?
jest napisane: omów plan z Nomadami - co chcesz od Panam?....
Ja za to jestem nabuzowana like never before. Po 1.2 rozpoczęłam od nowa poruszając się trochę jak po polu minowym (wiem, co mówię). Kiedy dotarłam do pierwszej modyfikacji ubioru i znowu zobaczyłam TO SAMO, a raczej nie zobaczyłam różnicy wstąpiła we mnie cyberpsychoza. Pozyskałam i przesyłam 2077 ton czerwonych odchodów wszelakich z myślą o szczęściu i pomyślności zarówno teraz i na wieka weków.Kolejny wspaniały Hotfix, który zamiast zwiększyć przyjemność z grania po prostu crash'uje grę już na ekranie ładowania czy przy próbie rozpoczęcia gry.
Już raz tak miałam i jedyne co na to pomogło to deinstalacja i ponowna instalacja, a nie mam najmniejszej ochoty ponownie pobierać ok 60 GB.
Działanie Cyberpunka sprawia że mam ochotę zwrócić tą grę, chociaż świetnie mi się w nią poprzednio grało(Kiedy działała, oczywiście) . Pozostaje jedynie zniesmaczenie i brak słów.
Zgoda. Też zachodzę w głowę, co jest grane. Nie jestem nowicjuszką. Sprawdzam kilka razy zanim się poddaję i kilka razy się poddaję zanim krew mnie zaczyna zalewać i zgłaszam ubolewania przez kupę kamieni. Pytam więc, działają ci statystyki czy nie? Działają atuty czy nie? Jeśli choćby jedna porcja danych nie jest wyświetlana to oznacza, że nie działają. Jeśli choćby jeden atut nie działał to oznacza, że atuty nie działają. A wtedy? A wtedy to nie jest gra i zabawa tylko napierdzielanka w bambus. Spoko. Dobra. Nie ma presji ale jeśli na coś się umawiamy z twórcami to szanujmy się nawzajem i nazywajmy sprawy po imieniu. I tylko tyle i aż tyle. So, tak czy nie?Niech mi to ktos sprobuje wyjasnic, bo naprawde nic z tego nie rozumiem. Mam juz dosc stary sprzet, moze 5 lat temu byla to gorna polka, ale teraz zdecydowanie nia nie jest - ot, taki sobie sprzecik, na ktorym W3 chodzil na ustawieniach ultra, w przypadku CP moge tylko o tym pomarzyc. Jedyna niedogodnosc jaka mnie w zwiazku z CP spotkala - to koniecznosc zainstalowania win10, przed czym bronilem sie kilka ladnych lat rekami i nogami. Nigdy mi zaden quest sie nie zbugowal, zero crashy przy starcie, 85% poruszanych i wyklinanych tutaj az po dziewiaty krag piekla problemow nigdy mi sie nie przytrafilo. Cyber smiga plynnie i gladko, mam stabilne 60 fps, zastrzezenia mam co do niektorych zagadnien mechaniki, bugow graficznych w stylu NPC przenikajacy stale obiekty, itemki niemozliwe do zebrania (bo zapadaja sie w podloze) itp. Moze jednak cos nie tak jest nie z gra sama w sobie, tylko z waszymi maszynami? Moze zla konfiguracja softu? Moze cos nie tak z hardware? Pytanie do tych, ktorzy maja problem z crashem przy starcie - jedziecie na intelu czy na AMD? Z gory uprzedzam - problemy dotyczace wersji konsolowych dla mnie sa rownie obce jak niewidoczna strona ksiezyca, interesuja mnie wylacznie opnie dotyczace PC.
Ja akurat mam procesor i kartę graficzną AMD a crashy przy starcie gry nie uświadczyłem ani przy wczytywaniu. Owszem mam komunikat "Przepraszamy Cyberpunk się wypłaszczył" czy jakoś tak, ale nie wywala mnie przez to z gry. Dopiero jak wyjdę z gry czy zminimalizuję ją mam ten komunikat. Więc to chyba nie jest kwestia Intela lub AMD. Ewentualnie może być coś ze sterownikami ale zakładam że ma się najnowsze.Moze zla konfiguracja softu? Moze cos nie tak z hardware? Pytanie do tych, ktorzy maja problem z crashem przy starcie - jedziecie na intelu czy na AMD? Z gory uprzedzam - problemy dotyczace wersji konsolowych dla mnie sa rownie obce jak niewidoczna strona ksiezyca, interesuja mnie wylacznie opnie dotyczace PC.
Tak, też mnie to zastanawia od samego początku.Niech mi to ktos sprobuje wyjasnic, bo naprawde nic z tego nie rozumiem. Mam juz dosc stary sprzet, moze 5 lat temu byla to gorna polka, ale teraz zdecydowanie nia nie jest - ot, taki sobie sprzecik, na ktorym W3 chodzil na ustawieniach ultra, w przypadku CP moge tylko o tym pomarzyc. Jedyna niedogodnosc jaka mnie w zwiazku z CP spotkala - to koniecznosc zainstalowania win10, przed czym bronilem sie kilka ladnych lat rekami i nogami. Nigdy mi zaden quest sie nie zbugowal, zero crashy przy starcie, 85% poruszanych i wyklinanych tutaj az po dziewiaty krag piekla problemow nigdy mi sie nie przytrafilo. Cyber smiga plynnie i gladko, mam stabilne 60 fps, zastrzezenia mam co do niektorych zagadnien mechaniki, bugow graficznych w stylu NPC przenikajacy stale obiekty, itemki niemozliwe do zebrania (bo zapadaja sie w podloze) itp. Moze jednak cos nie tak jest nie z gra sama w sobie, tylko z waszymi maszynami? Moze zla konfiguracja softu? Moze cos nie tak z hardware? Pytanie do tych, ktorzy maja problem z crashem przy starcie - jedziecie na intelu czy na AMD? Z gory uprzedzam - problemy dotyczace wersji konsolowych dla mnie sa rownie obce jak niewidoczna strona ksiezyca, interesuja mnie wylacznie opnie dotyczace PC.
To jest kwestia zwalonej mechaniki i tak naprawde zupelnie inna para butow. Pytalem sie konkretnie o crashe przy starcie/ w trakcie rozgrywki, bugi questow uniemozliwiajace popchniecie fabuly do przodu itp. Bo non stop czytam narzekania na takie przypadki, a sam ich nigdy nie uswiadczylem (wlasnie stuknelo mi 500 godzin na CP).Pytam więc, działają ci statystyki czy nie? Działają atuty czy nie? Jeśli choćby jedna porcja danych nie jest wyświetlana to oznacza, że nie działają. Jeśli choćby jeden atut nie działał to oznacza, że atuty nie działają. A wtedy? A wtedy to nie jest gra i zabawa tylko napierdzielanka w bambus.