[HUNGARY] - TW Magyarul

+
Hmm, értem, hát nagy kár lenne, ha most felfüggesztenék a „projektet”, de azért reménykedem benne, hogy legkésőbb jövő év közepén-végén kiadják a negyedik részt is. A Tündevért egyelőre még nem vettem meg, de a közeljövőben mindenképpen be fogom pótolni az elmaradást. A hivatalos angol nyelvű kiadást olvastam korábban, nekem is nagyon tetszett, hangulatos volt. K

Én főleg a TW1 elején, Kaer Morhen-ben szerencsétlenkedtem. Ó, hogy mennyit szenvedtem azzal, hogy lehenteljem a népet, kb. 10 perc/egy fő volt az átlag. Eleinte nehéz volt megszoknom, de ha az ember ráérez/belejön, akkor egy idő után sokkal könnyebb lesz, és a végére már komolyan megszerettem a harcrendszert. :D
AMD FX 6100-as Black Edition proci?! Egy olyan bizony nekem is jól jönne. :D De személy szerint egyelőre még várok az „új

Én első nekifutásra végigszerencsétlenkedtem az egész játékot, de úgy szó szerint. Mentségemre szóljon az, hogy az első szerepjátékom volt annak idején, szóval részben érthető. Másodjára már ezerszer jobb voltam, most meg aztán pláne. Nagyon sokáig el tudok szöszmötölni az alk

Szerintem egyébként a TW1 nehezebb volt, mint a TW2, már ami a harcrendszerét és a boss harcokat illeti. A Bestia ellen tudom Neked ajánlani a hóvihar és/vagy fecske főzeteket, nagyban megkönny

Na, a franc a gépembe. Gépeltem egy csomót, mire majdnem készen lettem, volt olyan kedves és kékhalálozott.

Nos, a nehézség szerintem ennyire nem egyszerű, mert nekem mindkét játék baromi nehéz volt, am

Na igen, ismerős a helyzet, a nekker hordától (számomra azok voltak a fő mumusok, a bűzdémonok mellett) engem is az agyérgörcs kerülgetett. Például a Malenás mellékküldetést, (mikor a nekker barlangban kell nyomozgatnunk) eleinte könnyű fokozaton is rendesen megszenvedtem. Még át sem léptem a barlang küszöbét, és már „game over” volt, csak kapkodtam a fejem, hogy most mi van?! :D Amondó vagyok, hogy elsőre a TW2 is nehéz, szokni kell a harcrendszerét, de számomra valamiért akkor is a TW1 volt a legnehezebb.
Én azt olvastam, hogy a TW3-ban elég sokféle/fajta szörny lesz, többek között vámp

Na igen, azt nem tudom hányszor kellett újra próbálni, olyan nehéz volt, mint a fene, anyáztam is sokszor nagyon :D. Most én hard-on játszom, de úgy emlékszem, hogy nem volt különösebb bajom vele. Az a küldetés nagyon jó szerintem. Én azt hittem, hogy meghitten meghúzhatom a v

A Malenás küldetés tényleg jó volt, elsőre én is simán bedőltem, de épp ez volt benne a legjobb, sosem gondoltad volna, hogy… Amúgy a másik kedvencem a „Little Sisters” nevű mellékküldetés Roche útján, szerintem annak a története is nagyon fordulatos és izgalmas lett.
Na igen, Letho az kemény falat, pláne sötét nehézségi fokozaton kegyetlen. Mit ne mondjak, rendesen leizzadtam harc közben, de a Quen jellel elég jól lehet taktikázni. Én egyszer megöltem őt, k

Na igen, az is odavágott rendesen :D/>/>. Én azt el is rontottam. Szerintem Roche útja egyébként gyengébb lett, mint a másik, hiányzott a város, hiába nézett jól ki a tábor, még sem egy város, érted..:D/>/>
Szerintem a harc amúgy a második részre sokkal deffenz

Hűű, már most nagyon jól néz ki ez a farkas fejes ezüstmedál! Egy ilyennek én is igazán örülnék. Na majd egyszer talán… :D Addig is beérem a Tündevérrel, ugyanis a héten tervezem végre-valahára megvenni.
Igen, Roche útja szerintem is valamivel gyengébb lett, nekem például végig egyfajta hiányérzetem volt. Nem tudom megmagyarázni, pontosan miért, talán az is közrejátszik, amit Te mondtál, hogy viszonylag kicsi volt ott a bejárható terület. Mindezek ellenére voltak azért jó kis küldetések. (Ooodrin…)
Na igen, a TW2-ben tényleg könnyebben elhalálozott Geralt, éppen ezért k

A baj az, hogy magam sem tudom, hogy mikor tudom majd kifizetni... :D. Közbejött néhány dolog az új géppel kapcsolatban, történetesen, hogy öcsémnek adom majd a régit, ebből pedig az következik, hogy nekem kell majd vennem újat mindkettőből. Amúgy is kellett volna,

Megértelek, nekem mondjuk normális monitorom van, viszont egy teljesen új asztali gépet kell majd vennem, mert a mostanival gyakorlatilag semmit sem érek… Bár ez még a jövő zenéje, előtte illene azért valami munkát találnom. Egyébként mióta bejelentették az Xbox One-t egyre biztosabb vagyok abban, hogy (ismét) a PC-userek táborát fogom erős

2. részét vettem meg. Nagyon bejön! Elöször csak leszedtem torrentől és úgy toltam vele. De inkább megvettem eredetibe és

Na helyes! Én is megvettem újra, ha már most volt akciós a hétvégén Steamen, mert nekem csak a sima kiadás volt meg, az Enhanced Edition nem. :) Akarja a fene mindig külön letöltögetni a bazi bőv

Top Bottom