PCtowcy chociaż mają hotfixa, a ja na PS4 dalej nie gram...
Mogli w poniedziałek wydać tego hotfix'a i spokojnie się dzisiaj weekendować, skoro mógł powstać mod który naprawia zielone misje to nikt z CDPR nie wmówi mi że hotfix to była grubsza sprawa lub coś w tym stylu, nie wiem kto był taki ,,mądry'' że uznał wsadzenie hotfix'a do całej paczki 1.05 za genialny pomysł ale jeśli mają więcej takich ,,geniuszy'' to wystarczy tylko współczuć.
Dokładnie... nawet jak patch wyszedł by jakimś cudem dzisiaj to konsolowcy i tak są kilka dni w plecy bo nie wiadomo ile potrwa okres certyfikacjiNo ja XONE, więc też sobie poczekamliczyłem na to, że patch na PC wyjdzie wtorek - środa, więc może, MOŻE do piątku konsolowcy dostaną... a tu pupa...
![]()
The XP fix has been integrated into the patch. It would take a lot of work for us to make it a standalone hotfix, thus affecting the release date of 1.05 again. There are really a lot of issues that this update will fix - we want to make the game right for everyone.
W modzie jest deinstalator, a jeżeli mu nie ufasz, to wystarczy zrobić kopię pliku patch.bundle i wszystko wraca do normy.
Sam korzystam z moda i szczerze polecam.
Jestem w Novigradzie i nie dostaje pkt doświadczenia za żadne zadania które robię... dlatego nie gram.Trochę nie rozumiem ludzi którzy jak ja grają na ps4 lub xboxie i nie mają dostepu do patcha - czemu nie gracie ?
Tzn jak nie chcecie to wasza sprawa - ja też nie grałem 2 dni aż się wyjaśniła sprawa z szarymi qestami. Teraz po patchu i tak za bardzo sytuacja się nie zmieni.
Ewentualnie powodem nie granie może być climb bug który w tym dziale pokazuje na filmikach jak sobie z nim poradzić
Ja też nie będę zaczynał na nowo aż nie naprawią bugów ale tylko dlatego że chce gre przejść na najwyższym poziomie trudności a tam faktycznie pewne bugi mają znaczenie.