Jasne...ale forum też można "użyć" prawda ?Zresztą skoro nad twoją wypowiedzią jest odpowiedź za którą podziękowałem - po co drążyć temat ?flashintheflesh said:nalezy zajrzec do poradnika![]()
Też można. A z tym Tajemniczym gościem to chyba nie do końca tak, bo u mnie dziennik się aktualizował, a w dialogu Geralt napomknął że kręcą się podejrzane typy w pobliżu Talara...Mnie to pomogło zagadkę rozwiązaćHeroes said:No to skąd mam wziąść 3 wskazówkę?? Z misji Przyjaciółka z dawnych lat??
Na tego tajemniczego gościa wystarczy tylko kliknąć, a on Ci powie coś w stylu "nie widziałeś mnie tu". To wystarczy. A list to niestety, ale wyspa wiwern się kłania. Pojedynczo je wywabiaj i zabijajHeroes said:A mogę siędowiedzieć jak?? Szukam i szukam i nic. A w poradniku pisze ,że od tajemniczego człowieka można dostać ostatnią wskazówkę!! I jeszcze jedno nie związane z tematem gdzie jest zakrwawiony list ,aby zdobyć 3 poszlakę dla kupca Leuvaardena?? Mam tylko nadzieje ,że nie na wyspie kikimor ,bo tam mnie zawsze zabijają.
dokałdnieIwona said:Na tego tajemniczego gościa wystarczy tylko kliknąć, a on Ci powie coś w stylu "nie widziałeś mnie tu". To wystarczy.
U mnie akurat taka strategia nie zdała egzaminuIwona said:A list to niestety, ale wyspa wiwern się kłania. Pojedynczo je wywabiaj i zabijaj![]()
Coś chyba przegapiłam....jaki zakrwawiony list (w III akcie było tyle tych różnych dokumentów do zdobycia, że się pogubiłam) na wyspie wiwern? Trzeba go zdobyć jak się już Leuvaardenowi odda brosze? O co w ogóle chodzi ;D? Takiego zadania nie kojarzę ;D.No cóż, wyspa wiwern to ciężki orzech do zgryzienia. Ile tak mniej więcej ich tam siedzi? Ja przywabiłam pojedynczo Moę, stojąc w ogóle na przeciwległym brzegu i nie zapuszczałam się w głąb wyspy, bo się na mnie rzucały stadamiHeroes said:gdzie jest zakrwawiony list ,aby zdobyć 3 poszlakę dla kupca Leuvaardena??
Wszystko dobrze, ale tu mowa o II akcie. A list znajdujesz razem z Harvall'em przy zwłokach.Vegs said:Coś chyba przegapiłam....jaki zakrwawiony list (w III akcie było tyle tych różnych dokumentów do zdobycia, że się pogubiłam) na wyspie wiwern? Trzeba go zdobyć jak się już Leuvaardenowi odda brosze? O co w ogóle chodzi ;D? Takiego zadania nie kojarzę ;D.No cóż, wyspa wiwern to ciężki orzech do zgryzienia. Ile tak mniej więcej ich tam siedzi? Ja przywabiłam pojedynczo Moę, stojąc w ogóle na przeciwległym brzegu i nie zapuszczałam się w głąb wyspy, bo się na mnie rzucały stadami![]()