Jak uniewinnić Talara, Tajemniczy człowiek

+
Jak uniewinnić Talara, Tajemniczy człowiek

Nie wejdę na ten cholerny cmentarz - musze uniewinnic Talara żeby załatwił mi wejściówkę - albo Vincenta , który też nie chce ze mną gadać bo mu "nie wierzę".Biegam po tej Vyzimie i dobrze się bawię - ale w tej kwestii utknąłem.

flashintheflesh said:
nalezy zajrzec do poradnika :mad:
Jasne...ale forum też można "użyć" prawda ?Zresztą skoro nad twoją wypowiedzią jest odpowiedź za którą podziękowałem - po co drążyć temat ?

są 3 sposoby na uniewinnienie Talara:1. po odpowiednio przeprowadzonej sekcji2. po odpowiednio rozegranej imprezie3. po znalezieniu 3 przesłanek i uwierzeniu w nie (rzeczy Berengara, rozmowa z Vincentem i strażnikami, tajemniczy mężczyzna przed/w domu Talara)

Dzięki raz jeszcze - jestem juz po sekcji - teraz tylko pobiegam i zobaczę co i jak.

Dokładnie, po przeprowadzeniu sekcji (oczywiście odpowiednio - czytaj winny jest tylko jeden) bedziesz mógł uniewinnić Talara.A i Vincentowi zmięknie rura (jakby to Zoltan powiedzial)

W akcie 2 chce zdobyć dowód niewinności Talara. Między 21 ,a 24 stoi pod jego domem tajemniczy człowiek. Chce z nim porozmawiać i on mi taki tekst daje: ,,Cicho! Nigdy mnie nie widziałeś". No i nie wiem co mam zrobić. Prosze o podpowiedź. Z góry THX.

Ooo, to tylko taki smaczek, Talar przecież należał do bandyckiego półświatka. Nie jest to związane z niewinnąścią pasera ;)

Heroes said:
No to skąd mam wziąść 3 wskazówkę?? Z misji Przyjaciółka z dawnych lat??
Też można. A z tym Tajemniczym gościem to chyba nie do końca tak, bo u mnie dziennik się aktualizował, a w dialogu Geralt napomknął że kręcą się podejrzane typy w pobliżu Talara...Mnie to pomogło zagadkę rozwiązać :)

to jest poszlaka ale potrzeba więcej, żeby talar został oczyszczony z zarzutów w oczach wiedźmina

A mogę siędowiedzieć jak?? Szukam i szukam i nic. A w poradniku pisze ,że od tajemniczego człowieka można dostać ostatnią wskazówkę!! I jeszcze jedno nie związane z tematem gdzie jest zakrwawiony list ,aby zdobyć 3 poszlakę dla kupca Leuvaardena?? Mam tylko nadzieje ,że nie na wyspie kikimor ,bo tam mnie zawsze zabijają.

Heroes said:
A mogę siędowiedzieć jak?? Szukam i szukam i nic. A w poradniku pisze ,że od tajemniczego człowieka można dostać ostatnią wskazówkę!! I jeszcze jedno nie związane z tematem gdzie jest zakrwawiony list ,aby zdobyć 3 poszlakę dla kupca Leuvaardena?? Mam tylko nadzieje ,że nie na wyspie kikimor ,bo tam mnie zawsze zabijają.
Na tego tajemniczego gościa wystarczy tylko kliknąć, a on Ci powie coś w stylu "nie widziałeś mnie tu". To wystarczy. A list to niestety, ale wyspa wiwern się kłania. Pojedynczo je wywabiaj i zabijaj :)

Iwona said:
Na tego tajemniczego gościa wystarczy tylko kliknąć, a on Ci powie coś w stylu "nie widziałeś mnie tu". To wystarczy.
dokałdnie :)
Iwona said:
A list to niestety, ale wyspa wiwern się kłania. Pojedynczo je wywabiaj i zabijaj :)
U mnie akurat taka strategia nie zdała egzaminu :( Na chwilę po zabiciu wywerny repawnowała się następna. Ja zrobiłem troszeczkę inaczej. Wbiegłem między wywerny, ściągnąłem całe agro, wyprowadziłem wywerny w pole :p i wróciłem po mieczyk i list ;D

Heroes said:
gdzie jest zakrwawiony list ,aby zdobyć 3 poszlakę dla kupca Leuvaardena??
Coś chyba przegapiłam....jaki zakrwawiony list (w III akcie było tyle tych różnych dokumentów do zdobycia, że się pogubiłam) na wyspie wiwern? Trzeba go zdobyć jak się już Leuvaardenowi odda brosze? O co w ogóle chodzi ;D? Takiego zadania nie kojarzę ;D.No cóż, wyspa wiwern to ciężki orzech do zgryzienia. Ile tak mniej więcej ich tam siedzi? Ja przywabiłam pojedynczo Moę, stojąc w ogóle na przeciwległym brzegu i nie zapuszczałam się w głąb wyspy, bo się na mnie rzucały stadami :p

Vegs said:
Coś chyba przegapiłam....jaki zakrwawiony list (w III akcie było tyle tych różnych dokumentów do zdobycia, że się pogubiłam) na wyspie wiwern? Trzeba go zdobyć jak się już Leuvaardenowi odda brosze? O co w ogóle chodzi ;D? Takiego zadania nie kojarzę ;D.No cóż, wyspa wiwern to ciężki orzech do zgryzienia. Ile tak mniej więcej ich tam siedzi? Ja przywabiłam pojedynczo Moę, stojąc w ogóle na przeciwległym brzegu i nie zapuszczałam się w głąb wyspy, bo się na mnie rzucały stadami :p
Wszystko dobrze, ale tu mowa o II akcie. A list znajdujesz razem z Harvall'em przy zwłokach.

Top Bottom