Wiem, tylko jak zauważyłam, że tutaj jest mowa o jakimś nieznanym mi zadaniu, to postanowiłam spytać.Maxraj said:Wszystko dobrze, ale tu mowa o II akcie. A list znajdujesz razem z Harvall'em prze zwłokach.Maxraj said:Coś chyba przegapiłam....jaki zakrwawiony list (w III akcie było tyle tych różnych dokumentów do zdobycia, że się pogubiłam) na wyspie wiwern? Trzeba go zdobyć jak się już Leuvaardenowi odda brosze? O co w ogóle chodzi ;D? Takiego zadania nie kojarzę ;D.No cóż, wyspa wiwern to ciężki orzech do zgryzienia. Ile tak mniej więcej ich tam siedzi? Ja przywabiłam pojedynczo Moę, stojąc w ogóle na przeciwległym brzegu i nie zapuszczałam się w głąb wyspy, bo się na mnie rzucały stadami![]()
Dlaczego od razu wg. poradnika...??? Wystarczy przed anatomią przeczytać książkę "Medycyna sądowa" i odpowiednio poprowadzić rozmowę. Ja poradnika w tym zadaniu nie wykorzystywałem bo chciałem zobaczyć czy prowadzenie anatomii to proste zadanie.......gdyby nie Shani.Regis said:utrudniacie sobie życie - polecam zrobić anatomie zbrodni-według poradnika...![]()
Grac z poradnikiem?!NIGDY!!!Regis said:utrudniacie sobie życie - polecam zrobić anatomie zbrodni-według poradnika...![]()
Sam zdecyduj, właśnie na tym polega ta grakamiledi15 said:A tak na przyszłość, powinienem raczej mówić ,,wierzę ci", czy ,,nie wierzę ci"?
Jeżeli chcesz tego uniknąć to mów ,,wierzę ci"kamiledi15 said:He, tylko że teraz kończę akt 2, a wszyscy są nadal podejrzani, nie mogę ich uniewinnić ani wskazać im winyI na przyszłość chcę tego uniknąć.