Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    GWENT MASTERS TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI SUGESTIE
  • FABUŁA
  • ROZGRYWKA
    NILFGAARD KRÓLESTWA PÓŁNOCY POTWORY SCOIA'TAEL SKELLIGE SYNDYKAT
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC iOS Android
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
PC
iOS
Android
Menu

Register

Jaki tablet do Gwinta?

+
betavulga

betavulga

Forum veteran
Apr 11, 2020
Hej! Szukam tabletu do Gwinta - 10 cali, android. Macie jakieś sprawdzone propozycje?

amaroczek

amaroczek

Fresh user
Jun 13, 2020
Hej, kupiles moze tablet? Ja zastanawiam sie jaki model.
Post automatically merged: Jun 13, 2020

Czy w ogóle ktoś z Was gra na tablecie, jaki model możecie polecić?

Last edited: Jun 13, 2020
Jake791

Jake791

Fresh user
Jun 18, 2020
Też interesuje mnie ten temat.

Jakie w ogóle ta gra ma wymagania sprzętowe, nie Chodzi mi oczywiście o deklarowane przez redów ale o rzeczywisty stan rzeczy? Na Huawei p30 Pro śmiga bez zająknięcia ale to oczywiście smartfon.

Chciałbym przesiąść się na tablet ponieważ wizualia gry są na tyle dobrym poziomie że przydałby się większy ekran. Mam tablet Sony Xperia Z2, w swoim czasie znakomity i nadal bez zarzutu jednak Oczywiście ze sztucznie zaniżonym softem, a na Androidzie 6 gwint niestety nie pójdzie, Nie chce się natomiast bawić w jakieś Homemade upgrades...

betavulga

betavulga

Forum veteran
Jun 19, 2020
Kupiłem tablet Lenovo TAB M10 FHD Plus
Ekran 10.3"
RAM 4GB
dysk 64GB
- działa idealnie na najniższych i średnich ustawieniach - na najwyższych tnie.
kupiłem go za 849zł na jakiejś promocji w Euro RTVAGD
plusem jest duży ekran (o to głównie mi chodziło) oraz metalowa obudowa

testowałem też na Lenovo TAB M10 10.1 z 2GB ramu i nie dało się grać, dodatkowo brakowało miejsca na aktualizację i musiałem odinstalowywać stare wersje Gwinta i instalować na nowo.

MaRIB1

MaRIB1

Senior user
Jun 20, 2020
Minimum 4gb, najniższy proces technologiczny procesorów z minimum 6 rdzeniami l i układ graficzny sprawdzić przed zakupem w testach na specjalistycznych serwisach technicznych i wsio =]

Jake791

Jake791

Fresh user
Jul 2, 2020
... na Samsungu S5 E działa bez zająknięcia na Wysokich detalach. Wygląda to naprawdę bardzo ładnie, jedynie Te najbardziej zaawansowane efekty graficzne rzędów trochę się rozłażą, co nie wpływa jednak na animacje i ogólny odbiór ... wrażenia z dotyku znakomite.
[
Notabene s 5e ma 4 gb ramu i 6 rdzeniowy procesor... A zatem demonem wydajności nie jest.

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, The Witcher®, GWENT® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. GWENT game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. Developed by CD PROJEKT S.A. GWENT game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.