Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

+
Status
Not open for further replies.
Ja dziś poczułem się trochę jak za PRL-u. Mam taką małą cukiernię u siebie w mieście do której chadzam od lat kilkudziesięciu no i dziś wybrałem się po pączki. Godzinę stałem w kolejce i to na ulicy, bo lokalik tak malutki, że 5 osób się mieści :)! A za mną w ciągu tej godziny ustawiło się tyle osób, że chyba ze dwie godziny stania przed nimi było :). Okazało się, że nie tylko ja pałam sentymentem do tej cukierenki :).

Heh, włączam, paczam, widzę tylko górną część obrazka - jakiś Dzień Paczki, z tyłu jakieś pudła, wtf? xD Dopiero jak przewinąłem stronę w dół to się kapłem, że chodzi o pączki xD

Heh, włączam, paczam, widzę tylko górną część obrazka - jakiś Dzień Paczki, z tyłu jakieś pudła, wtf? xD Dopiero jak przewinąłem stronę w dół to się kapłem, że chodzi o pączki xD

Miałem dokładnie to samo. :)
Tylko dlaczego te pączki są nadziewane bawarskim kremem? To już zwykłej marmolady nie można było dać?

Wczoraj wpadłem do Biedronki z zamiarem kupienia sobie kilku pączków na "tłusty czwartek". Zapłaciłem 0,79 zł za sztukę (1,58 zł za dwie sztuki, czyli tyle ile kupiłem). Dziś wpadłem do wspomnianego sklepu po chleb (o którym wczoraj zapomniałem) i ujrzałem pączki w cenie... 0,49 zł za sztukę. Ze złości kupiłem cztery sztuki.

W "tłusty czwartek" miałem zamiar ograniczyć ilość, zjadanych w tym dniu, pączków...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom