Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

+
Status
Not open for further replies.
Mam głupawkę... ;)
Idąc po prasę i chleb, natknąłem się na panią w psem. Niby nic szczególnego, ot kobieta i pies na spacerze w celach wiadomo jakich, ale tym razem było inaczej. Człowiek przeszedł koło mnie, pies rasy shitsu, nie. Rozszczekało się to małe coś na cały regulator, rozpiszczało i koniecznie chciało się ze mną bawić, kompletnie nic sobie nie robiąc z właścicielki, która lekko panikując, starała się toto uspokoić. Toto było pocieszne, no po prostu gotowy przepis na rozśmieszacza. Szkoda, że miałem zajęte ręce, cyknąbym fotkę.
Nie wiem, co ta mała bestia we mnie widziała... ;) :lol: To wyglądało przekomicznie.

@Master_Dandelion
Coś w tym jest. Często się zdarza, ze psinki mnie obwąchują i zaczynają się bawić. Jedne, ot wywalają jęzor na całą jego, jęzora długość, inne, tak jak ten shitsu, rozrabiają, ale są i takie, które popatrzą i nic, za wyjątkiem merdającego ogona nie robią. Na osiedlu, klatkę dalej, jest taki husky o pięknych, niebieskich ślepiach. Popatrzy, powącha i idzie z właścicielem w swoją stronę.

Shitsu to jest wspaniała rasa tak w ogóle, świetna do dzieci, bardzo łagodne, towarzyskie i wesołe. Może masz w sobie coś z dziecka :>

No ba, że Anioły :p

Odkąd mam Jack Russell Terrier'a to uwielbiam te pieski. Szalone, kochane, zadziorne. Jak to moja mama mówi, bandyty straszne.

Od jakiegoś czasu napaliłam się na mopsa. Sama nie wiem dlaczego, bo to brzydal straszny. Ale mi taka pokraka bardzo się podoba :>

A tak w ogóle to wszystkie ziutki (mówię tak na każdego pasa :p) uwielbiam.

Ja mam 3 typy jeśli chodzi o rasy: Posokowiec Hanowerski, Gończy Słowacki i Wyżeł Weimarski, nad tymi się zastanawiam. No i mam trochę słabość do Owczarków Niemieckich, od zawsze mi się podobały :D Chociaż czasem jest tak, że nawet zwykły kundel może być ładny i stać się najlepszym towarzyszem :p

Musisz być dobrym człowiekiem, psy to wyczuwają zazwyczaj:cheers:
Tyaa wątpię. Moja praca w PGE mnie wykończy.
Ostatnio pogryzł mnie pies na wsi, gdzie akurat miałem zlecenie. Nie wiem czy był szczepiony czy nie :( I oo musiałem bujać się po lekarzach, klinikach itd itp. ;/

Psy nie lubią jak im się na podwórko wchodzi bez ich pozwolenia...taka praca :D Śmiejcie się... a gdyby miał wściekliznę? To W3 już bym nie zobaczył, ani forum :(

Moja praca w PGE mnie wykończy.
Ostatnio pogryzł mnie pies na wsi, gdzie akurat miałem zlecenie. Nie wiem czy był szczepiony czy nie :( I oo musiałem bujać się po lekarzach, klinikach itd itp. ;/

To rozumiem, że na podstawowe wyposażenie pracownika powinien składać się poniższy produkt:

View attachment 2298

Attachments

• gaz-pieprzowy-na-psy-klever-anti-hund-50-ml.jpg
    gaz-pieprzowy-na-psy-klever-anti-hund-50-ml.jpg
    35.7 KB · Views: 55
No to... nasz osiedlowy listonosz jest jakimś dziwnym przypadkiem, bo jakoś wszystkie pieseły na osiedlu go lubią.

Psy nie lubią listonoszy i kurierów dlatego, że mają na sobie zapachy innych psów, istną mieszaninę.
Dokładnie :) Milicjani pfu! Policjanci też mnie nie lubią wczoraj otrzymałem również mandat :D Pieski tydzień..wtorek pogryzienie, w czwartek mandat :D

To rozumiem, że na podstawowe wyposażenie pracownika powinien składać się poniższy produkt:

View attachment 2298

Mam pieprzowy :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom