Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • …

Go to page

• 484
Next
First Prev 447 of 484

Go to page

Next Last
I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#8,921
Apr 22, 2016
No ba... trzeba nadrobić zaległy spam ;) ...

robert70r

robert70r

Mentor
#8,922
Apr 22, 2016
Karczma weszła... w wyższe stany bytowania. ;)

sserek

sserek

Mentor
#8,923
Apr 22, 2016

SMiki55

SMiki55

Mentor
#8,924
Apr 22, 2016
Czemu karczmy z Czybera są przypięte, a wiedźmińskie leżą luzem?

• RED Point
Reactions: robert70r and Esterhazy
sserek

sserek

Mentor
#8,925
Apr 22, 2016
O, to teraz są 2 karczmy w jednym miejscu. Łatwiej i szybciej będzie się spamować :p

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#8,926
Apr 22, 2016
sserek said:
O, to teraz są 2 karczmy w jednym miejscu. Łatwiej i szybciej będzie się spamować :p
Click to expand...
Dwa razy więcej okazji do wymierzenia ci kary :geraltthatsgood:

genNighty

genNighty

Mentor
#8,927
Apr 22, 2016
Dlaczego nie można już umieszczać linków obrazkowych, i czemu @sserek będzie to musiał fixować? :)

Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
#8,928
Apr 22, 2016
test

---------- Zaktualizowano 18:29 ----------

genNighty said:
Dlaczego nie można już umieszczać linków obrazkowych, i czemu @sserek będzie to musiał fixować? :)
Click to expand...
Gdzie nie działa?

genNighty

genNighty

Mentor
#8,929
Apr 22, 2016
Vattier said:
Gdzie nie działa?
Click to expand...
Kiedyś w URL'u (do np konkretnego posta) dało się umieścić obrazek, teraz to nie działa i zamiast przenosić do odpowiedniego adresu, otwierany jest obrazek. Zmieniły się zasady tagowania, czy już nie ma takiej opcji? :)

Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
#8,930
Apr 22, 2016
Próbowałem na różne sposoby, ale nie udało mi się tego obejść, przykro mi.

Po weekendzie podpytam Eryka, czy rozważy umożliwienie wstawiania własnych linków pod obrazki.

SMiki55

SMiki55

Mentor
#8,931
Apr 22, 2016
To skąd wynika dobór przypiętych karczem? Te wiedźmińskie są jednak dużo częściej uczęszczane.

sserek

sserek

Mentor
#8,932
Apr 22, 2016
SMiki55 said:
To skąd wynika dobór przypiętych karczem? Te wiedźmińskie są jednak dużo częściej uczęszczane.
Click to expand...
Znając życie: z czystej losowości :p

• RED Point
Reactions: SMiki55
SMiki55

SMiki55

Mentor
#8,933
Apr 22, 2016
Znaczy, ja się domyślam, że przed Koniunkcją przypięte były na Czyberze, a tu nie, ale po połączeniu chyba by je nieco zrównać... bo teraz tak jakby mamy karczmy gorszego i lepszego sor... znaczy się, równe i równiejsze :p

Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
#8,934
Apr 22, 2016
SMiki55 said:
Znaczy, ja się domyślam, że przed Koniunkcją przypięte były na Czyberze, a tu nie, ale po połączeniu chyba by je nieco zrównać... bo teraz tak jakby mamy karczmy gorszego i lepszego sor... znaczy się, równe i równiejsze :p
Click to expand...
Jest tak dokładnie z tego powodu - na CP karczmy były przypięte. Spokojnie, wszystko będzie uporządkowane niedługo :)

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
#8,935
Apr 23, 2016
Z Wyzimy do Night City, rozdwojenia jaźni można dostać :p

sserek

sserek

Mentor
#8,936
Apr 23, 2016
W_Wallace said:
Z Wyzimy do Night City, rozdwojenia jaźni można dostać :p
Click to expand...
No to to Ci już nie grozi w takim razie. No, co najwyżej pogorszenie aktualnego stanu :p

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
#8,937
Apr 23, 2016
Wypraszamy sobie !!

Niżej podpisani:
Ja, Wallace i Cień Mela Gibsona

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#8,938
Apr 23, 2016
W_Wallace said:
Niżej podpisani:
Ja, Wallace i Cień Mela Gibsona
Click to expand...
A gdzie się podział Batman? ;)

W_Wallace

W_Wallace

Mentor
#8,939
Apr 23, 2016
I_w_a_N said:
A gdzie się podział Batman? ;)
Click to expand...
Ciiiii, Batman to moja ukryta tożsamość :p

Poza tym, nigdy nie twierdziłem, że jestem Batmanem, po prostu nie widziano nas razem w jednym pokoju :p

Sylvin

Sylvin

Mentor
#8,940
Apr 24, 2016
Muszą wam opowiedzieć pewną historię z życia wziętą. Otóż każdy wie, że do testowania wszelakiego sprzętu, w szczególności ich wytrzymałości, powinno się zatrudniać dzieci. W szczególności te najmłodsze ;)
Tydzień temu, mimo tego, że wcale nie potrzebowałem testera, to mój ukochany synek stwierdził, że jest na odwrót. I tak właśnie pewnego pochmurnego dnia, w którym mogłem się chwilę pocieszyć wolnym czasem przed komputerem moja najsłodsza pociecha, która z raczkowaniem radzi sobie już całkiem nieźle, postanowiła zobaczyć co tam u taty słychać. Wszystko super, fajnie, po chwili zaczął zwiedzać pokój i zatrzymał się na obudowie od komputera. Nie wiem co zrobił, ani tym bardziej jak to zrobił, ale kliknięciem przycisku na obudowie wywalił mi system. Nowiusieńki Windows10 po restarcie nie potrafił się poprawnie zalogować i zatrzymywał się na etapie wczytywania systemu. Jakiś błąd, zepsuty plik systemowy(?) i niebieski ekran z kółkiem doczytywania. Poczułem się jakby wróciły stare czasy i tylko na tle monitora brakowało znamiennego napisu "syntax error" xD
Co ciekawe wszelakie próby naprawcze nie działały. Nie szło naprawić windowsa w żaden sposób, bez utraty danych. W grę wchodziła tylko ponowna instalacja systemu. Na szczęście jakoś udało mi się wejść w system awaryjny i uratować fotki i sejwy do Wiedźmina :p Co ciekawe, nawet w systemie awaryjnym miałem problemy z cd, czy usb, ale jakoś w końcu poszło z pendrive'm. Do tego co chwilę pokazujący się błąd, po którym wszystko na pulpicie się strasznie wolno odświeżało.
View attachment 35420
Rewelacja :p

Podejrzewam, że w momencie przeprowadzenia "crash testu" przez moją pociechę najsłodszą mogła się instalować jakaś ważna aktualizacja. To nagle przerwanie jej spowodowało wywalenie się systemu. Jednak co naprawdę miało miejsce, to pewnie tego się nigdy nie dowiem.

Attachments

• 20160411_111037.jpg
    20160411_111037.jpg
    380.8 KB Views: 7
Last edited: Apr 24, 2016
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • …

Go to page

• 484
Next
First Prev 447 of 484

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.