Wiem tylko, że z Patrolem jedziemy Pendolino.Może by tak jakiś plan opracować co do spotkania w Wawie, bo jej znam tyle do nic.
Wiem tylko, że z Patrolem jedziemy Pendolino.Może by tak jakiś plan opracować co do spotkania w Wawie, bo jej znam tyle do nic.
Jakieś wspólne miejsce spotkania w stolicy?Wiem tylko, że z Patrolem jedziemy Pendolino.![]()
Gdybym znał cokolwiek w tym mieście.Jakieś wspólne miejsce spotkania w stolicy?
Imo przydałoby się coś ustalić i całą paczką uderzyć na studio. No ale jak kto woli.Gdybym znał cokolwiek w tym mieście.![]()
Gdzie była Agata po wybuchu C4?
Wszędzie
Wiesz, to możesz przeżyć srogi zawód. Ja ostatnio napisałam do supportu, że przechodzę grę czwarty raz, a ciągle nie mam wszystkich osiągnięć za fabułę i że mam osiągnięcie za zrobienie wszystkich zleceń, ale za to nie mam osiągnięć za Sarastiego, Therazane i... chyba za Ducha Lasu. Podesłałam moje GOG-owe logi i dowiedziałam się, że nie wiedzą, co jest nie tak. I tyle. Wczoraj zabiłam Therazane i Sarastiego (Sarasti, bo ta ekimma?) i mam tylko jedno osiągnięcie.@HuntMocy Grałem, ale nie potrzebowałem do tego GOGaTeraz połasiłem się na osiągnięcia, które chcę zrobić jak będę przechodzić NG+.