Idę płakać w kącie.@Lotherien [*]
I pomyśleć, że kiedyś Cię lubiłem...
[*]
Idę płakać w kącie.@Lotherien [*]
I pomyśleć, że kiedyś Cię lubiłem...
Gdy czerwony użytkownik porzuca swoich przyjaciół na rzecz niebieskich, to tak, jakby odszedł na zawsze. Niby jest tam gdzieś w naszej pamięci, ale w odróżnieniu do zmarłego, o którym nie powinno się źle mówić, to cóż... w tym przypadku może być z tym ciężko.Autentycznie wzruszają mnie łzy nad moim losem ... coś jakbym umarła![]()
Myślałałam, że jak wyniosę się zagranicę to wystarczy... No smuteczek po prostu.Wygląda na to, @Lotherien , że powinnaś zrobić niektórym przyjemność i opuścić doczesny padół, żeby nie mieli moralnych dylematów...
Przeca to tylko pogorszyło sytuacjęMyślałałam, że jak wyniosę się zagranicę to wystarczy... No smuteczek po prostu.
![]()
Nope, JUŻ się nie pogorszy, nie da rady xDWszystkiego dobrego panie kolego @sserek i oby ci się nie pogorszyło![]()
Czekamy na powrót prawdziwego lata, a nie jakieś jesienieCo porabiacie?
NO weź, człowiek się topi normalnie. Zimo ratujCzekamy na powrót prawdziwego lata, a nie jakieś jesienie
Gdzie Ty mieszkasz?Czekamy na powrót prawdziwego lata, a nie jakieś jesienie![]()
Żadnej zimy, wolę się topić niż zamarzaćNO weź, człowiek się topi normalnie. Zimo ratuj![]()