Nie rzuca mi się to bardzo w oczy, bardziej to że po tylu latach w tej grze mimika twarzy praktycznie nie istnieje.Gra się niby zaczyna w miejscu gdzie kończy się jedynka (którą prawie skończyłem), a zarówno Henry jak i Ptaszek wyglądają jakby byli starsi o tyle lat co wynosił development tej gry ^^ Widać olali sens skanując znowu (starszych już) aktorów.
Kto by pomyślał że przodek Neila Druckmanna był wojakiem w średniowiecznych CzechachTaka ciekawostka: gra ma mieć 2.2 mln słów. Jeżeli to prawda, to pod względem tekstowym będzie większa nawet od Baldur's Gate 3, który miał ok. 2 mln słów. Zapowiada się naprawdę rozbudowany tytuł.
View attachment 11399656
I nowy trailer.Premiera KCD 2 przyspieszona o tydzień! Gra wyjdzie 04.02.2025. Jutro poznamy wymagania sprzętowe na PC,
Ale i tak nie utrzyma 60 klatek ;Ddowiedzieliśmy się również, że konsole otrzymają 2 tryby graficzne.
myślę, że gra poza Kutną Horą da rade ale w mieście nawet na mocarnym PC obstawiam zjazdyI nowy trailer.
Ale i tak nie utrzyma 60 klatek ;D
wysokie celują w 30 FPS a Średnie w 60 stąd różnica, dziwi mnie też mocno akurat taki dobór na infografice. Zastanawiam się również dlaczego nie podali wydajności z upscalerami plus frame generationNie rozumiem tu czegoś, niech ktoś mi to wytłumaczy:
W zalecanych na Medium jest RTX 3060, a w zalecanych na Wysokie jest RTX 2060.
Czy to znaczy, że 3060 jest słabsza od 2060? Zawsze na te numerki patrzyłem tak, że jeśli jest wyższy, to że karta lepsza.
Niby się łapie na Zalecane Wysokie, ale mój procek to Ryzen 7 3700X.
Ktoś wie jaka to różnica w stosunku do Ryzen 7 5800X?
Czyli dobrze rozumialem? 3060>2060?wysokie celują w 30 FPS a Średnie w 60 stąd różnica, dziwi mnie też mocno akurat taki dobór na infografice. Zastanawiam się również dlaczego nie podali wydajności z upscalerami plus frame generation
Nie posiadałem nigdy obu tych kart więc ciężko powiedzieć z własnego doświadczenia, natomiast patrząc na benchmarki różnica pomiedzy 2060s a 3060 jeśli jest, to marginalna:Czyli dobrze rozumialem? 3060>2060?