Koncert "Piosenka na cztery strony świata" z muzyką z Cyberpunka 2077 oraz Wiedźmina 3!

+

Lilayah

CD PROJEKT RED
Jeśli nie macie planów na dzisiejszy wieczór, to spieszymy z pomocą!

Z okazji zakończenia prezydencji Polski w Unii Europejskiej zapraszamy na koncert "Piosenka na cztery strony świata" na plac Marka w Poznaniu, gdzie na jednej z czterech scen czeka na Was muzyka prosto z naszych gier. Usłyszycie muzykę z Cyberpunka 2077 i Wiedźmina 3 w nowych, wyjątkowych aranżacjach, z udziałem orkiestry i specjalnych gości, takich jak Percival Schuttenbach, Konrad Oldmoney, Johnny Gr4ves czy Justyna Steczkowska!

Cała impreza startuje o 20:00, a wszystkich zaprasza osobiście Marcin Przybyłowicz, który nie może się doczekać spotkania z Wami na żywo!

Zaproszenie od Marcina Przybyłowicza!

Jeśli nie jest Wam jednak po drodze do Poznania, nic straconego! Cały koncert będzie również transmitowany na żywo w telewizji: cdpred.ly/PiosenkaNa4StronySwiata

Do zobaczenia pod sceną!

Aaaaaa, no mega!
Zazdroszczę tym, co mają blisko. Zwłaszcza okazji na usłyszenie Justyny, która - jestem pewna - wniesie nową jakość do wiedźmińskiej nuty. Justyna, nie okazja. Ona ma do tego idealny głos.
Jeśli komuś się uda tam być, to wrzucajcie zdjęcia <3.

To już drugi raz w tym miesiący gdy Wiedźmin rozbrzmiewa w Poznaniu.

Nieźle się zapowiada z opisu ten koncert.

Dla ścisłości to nawet 3 :)
1. Dla uczestników Pyrkonu
2. Dzień później normalnie biletowany dla każdego
3. Dziś wieczorem

Nie żebym narzekał, tak się składa, że w doborowym towarzystwie słuchałem w Operze Narodowej ;-)

Top Bottom