Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Konkurs - A co nam za to dasz? - [ZAKOŃCZONY] - Wyniki

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …

Go to page

• 19
Next
First Prev 6 of 19

Go to page

Next Last
Z

zonekill

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam parę pomysłów na ciekawsze topiki...

B

blackberry

Senior user
Sep 5, 2008
Moje modelinowe i plastelinowe potworki w które włożyłam tyle serca. Zobaczyć je możecie w temacie Modelinowy BestiaruszPrzejrzyjcie każdą stronę, bo ich zdjęcia są dość porozrzucane :)

C

chapnik

Senior user
Sep 5, 2008
posłałbym wam kurierem:liście świeżej sałaty lodowej, 10 koktajlowych pomidorków, zielonego ogórka, puszkę tuńczyka w kawałkach w sosie własnym,garść pokrojonych w plasterki zielonych oliwek, oliwę extra vergine, świeżą bazylię, garść pestek słonecznika i świeżą bagietkęzróbcie sobie sałatkę i zjedzcie coś porządnego zamiast tej pizzy ;)

K

kszmigielski

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam nazwisko człowieka, który usunął "Lub czasopisma"

D

daraya

Senior user
Sep 5, 2008
To co mialem najcenniejsze w domu i czego sie nie spodziewalem juz mi Ktos odebral. Moge Wam oddac jedynie smutek po stracie bo tylko to teraz mam.

O

onkos

Senior user
Sep 5, 2008
siebie.

Z

zabor

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam to że będę dożywotnio was sławił...

U

username_2060067

Forum veteran
Sep 5, 2008
Figę z makiem (to też jest Edycja Kolekcjonerska ;) )A gdybyście woleli figi z makiem, to czegoś takiego nie posiadam. :pEdit: Jako że jestem Waszym idolem, to mogę Wam dać jeszcze mój autograf.(Tak, przyznaję się - czasami czytam komentarze na Onecie ;) )

D

dejv667

Senior user
Sep 5, 2008
kolekcje kluczyków do wszystkich moich poprzednich aut.tłok robiący u mnie za przycisk do papierudorzucę jeszcze silnik ze skrzynia-ale wy płacicie za wysyłkę :)I moge tez wymienic sie na ksiazki. Dam wam to co zostalo mi ksiazek o wiedzminie. Sa troche rozpadajace sie, ale maja jakies 10 lat. Pamietam, ze gdy je pierwszy raz czytalem to zastanawialem sie jak by wygladal film na ich podstawie i gra...

R

rafes

Senior user
Sep 5, 2008
nerkę ;D

N

nadril

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam pół królestwa i rentę królewny :)

W

werbenis

Senior user
Sep 5, 2008
Ja Wam dam czarodziejskie słowo "dziękuję" Do tego dołożę autograf. Proszę się nie śmiać, niżej podpisana jest tym, o czym marzy większość graczy - matką grającą w gry (głównie RPG i strategie). Mam 50 latek a RPG to moje hobby, mam sporą kolekcję. Dużo znacie takich jak ja? Jestem rzecz można artefaktem. Chcecie autograf od artefaktu?

K

kimek

Senior user
Sep 5, 2008
Dam, duzo dam, 5 flakonow krwi ghuli i namiary na Kalksteina (pewnie nie tylko mi dziad wisi pare orenow) :peace:

A

Arsylius

Senior user
Sep 5, 2008
Wypożyczę Wam moją dziewczynę ]:->

Marqson.55

Marqson.55

Forum veteran
Sep 5, 2008
A co powiecie na ostatnią stronę "Pani Jeziora" z autografem Sapkowskiego? :whistle:Ewentualnie z przedszkolnych rzeczy. Kolekcję Batmanów (mają już z 16 lat jak nie więcej) 5 kilo klocków lego ;D

M

MadYarpen

Mentor
Sep 5, 2008
taką samą EK. Możemy się zamienić.

N

notergen

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam Elfa, a dokładniej Elfkę. Znam jedną, to znaczy ona uparcie twierdzi że jest małym Elfkiem który mieszka w wróżkowej krainie. Przekonywałem ją już że się myli a ona dalej swoje. ;)

M

mapecisko

Senior user
Sep 5, 2008
Własną dusze mogę zaprzedać. Podpisze każdy cyrograf. Jak już znajdę się w piekle to tak obrzydzę życie Lucyferowi że was już na pewno do siebie nie weźmie. Wiec jednym słowem załatwię wam miejscówkę w Niebie.

L

lampeczka

Senior user
Sep 5, 2008
To ja wam dam własnoręcznie robiony silnik do miniaturowej łodzi podwodnej ( najlepiej z plastiku ). Na 3 godziny ciągłego chodzenia wystarcza 1 bateria 9 watów. Do tego powiem jak zmieniać baterie oraz dołączę do tego pstryczek ( włącz wyłącz ).Pracowałem nad nim pół roku :DPSŻartowałem XDDD

C

ComTermit

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam ok 350 kart kolekcjonerskiej gry karcianej Pokemon. Kiedyś to było coś......... a teraz.......... szkoda gadać. I dodoatkowo będę przekonywał kumpli że piractwo jest be, a także że jako Polacy powinniśmy wspierać polską branżę i warto kupić Wiedźmina.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …

Go to page

• 19
Next
First Prev 6 of 19

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.