Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Konkurs - A co nam za to dasz? - [ZAKOŃCZONY] - Wyniki

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • …

Go to page

• 19
Next
First Prev 8 of 19

Go to page

Next Last
M

maoertin

Senior user
Sep 5, 2008
Dzieci i żone, abym mógł pograc. Chociaż nie przydają mi się i w somie bym tesknił za cicho było by w domu(odzwyczaiłem się od spokoju i snu)a może Armie warhammera 40000 , Niektóre figurki przerabiałem i malowałem po dwa tygodnie. Cp poniektóte Są niepowtarzalne i śliczne.

U

username_2063290

Senior user
Sep 5, 2008
Oddam Wam moją duszę, bo Wiedźmin jest wart takiego poświęcenia, bo gdyby nie Wy i gra Wiedźmin moja dusza nadal była by pusta.

R

rime

Senior user
Sep 5, 2008
Co ja mogę dać w zamian za EK Wiedźmina? Hmmm... Jedyny, niepowtarzalny, na maxa wypasiony pendrive o pojemności 1GB z logiem DialNet Masters, a na nim m.in. save na 100% do GTA SA (sam grałem, a nie ściągnąłem żeby nie było) i wiele więcej. Do kompletu dorzucę jeszcze super wypasioną koszulkę(też z logiem DialNet Masters) rozmiar S(wiem, że mała, ale taka przypadła mi w udziale, większych nie mieli już). Ale to jeszcze nie wszystko! W specjalnej super ofercie dorzucę jeszcze jedyną(na świecie jest tylko jeden taki egzemplarz), wyjątkową płytę DVD, a na niej znajduje się wiele rzeczy o Wiedźminie m.in. DEMO Wiedźmina PL, tapety w różnych rozdzielczościach, muzyka z gry do posłuchania i wiele więcej. Wszystko w przejrzystym menu z opcją autostartu i splash screenem(żeby było jasne, nie z rzadnej gazety tylko zaprogramowane, ściągnięte i wypalone samodzielnie, bez niczyjej pomocy). Jak by tego było mało, w pakiecie znajduje się też login i hasło do mojego konta Ogame na Uni 32. Parametry: ponad 360tys pkt., niezła obrona, 6 planet sporej wielkości z dobrą ekonomią. [hr]Pendrive, koszulkę i płytę trzeba traktować jako Edycje Kolekcjonerskie (tych rzeczy nie jest łatwo dostać) to wszystko za niewiarygodnie niską cenę 1(jednej) Edycji Kolekcjonerskiej Wiedźmina z napisem RED TEAM.

M

mci123

Senior user
Sep 5, 2008
A ja wam dam kupę słonia

N

nekroskop.246

Senior user
Sep 5, 2008
W podzięce oddam Wam cały stres zgromadzony podczas pisania magisterki ]:->

B

bogus_s

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam mój ręczniik z CHELSEA który zajmóje najważniejsze miejsce w moim pokoju i kiedy na niego patrze czuje sie lepiej. Żebym nie dostał depresji moge patrzec na edycje kolekcjonerską ;D

M

mojsz

Senior user
Sep 5, 2008
Oddam wam yyy...., a także hmmm...... , jak również eeee..... i dorzucę jeszcze kupon w wygrywającymi liczbami w dużego lotka :peace:

U

username_2061052

Senior user
Sep 5, 2008
Nic wam nie dam bo ja taki chamski jestem.

G

greg0

Senior user
Sep 5, 2008
Stos klasycznych mini-komiksów opowiadań zamiszczanych dawno temu w gumach opartych o bajki disneya+talię kart z piłkarzami równiez kolekcjonowaną w ten sposób dawno temu.

M

Mongward.402

Senior user
Sep 5, 2008
Przede wszystkim...dam wam niepowtarzalną szansę obdarowania waszą grą kogoś, komu jeszcze nie przypadło w udziale zapoznanie się z waszym wiekopomnym dziełem...z przyczyn niezależnych od niego...A jeśli NIE dostanę EK...no cóż...wtedy dam wam szansę (równie niepowtarzalną, jak ta linijkę wyżej) zostania moimi królikami doświadczalnymi, na których mógłbym trenować różnego rodzaju metody...hmm...przemodelowania kośćca...oraz skóry...bez znieczulenia i za pomocą domowych przyrządów ^^Daję więc wam również, już teraz, jako zaliczkę, szansę wyboru...nowy wyznawca (hehe...nie no...Disciples III nie chcę...na razie :p ), albo człowiek, przed którym żadne schrony, żadne płacze, nawet Znak Quen was nie uchroni...Więc, co wybierzecie? Bramkę numer jeden? Bramkę numer dwa? Wybierzcie mniejsze zło...

M

matus

Senior user
Sep 5, 2008
Mogę:pojechać na wycieczkę na karaiby na wasz koszt :)-przebiec częściowo i przejść resztę maraton :) zawsze chciałem to zrobić ;p

D

Dudzio

Senior user
Sep 5, 2008
Co Wam dam w zamian?Szczery uśmiech szczęśliwego młodzieńca :)

R

rozbit

Senior user
Sep 5, 2008
szczere podziękowania za nagrodę;p to w końcu konkurs, a nie licytacja;p

J

jarek13

Senior user
Sep 5, 2008
Dam wam tatadatadadadadadam ZAPALNICZKE Z NAKLEJKĄ WARCRAFT III lub PLUSZOWĄ PRZCZOŁE W CZAPCE PILOTA w ostateczności obydwa te przedmioty!! ;DPS: No i wypowiem słowo ,, dzięki". Chyba że samo dzięki i uśmiech wystarczą co?? ;D

T

taramelion

Senior user
Sep 5, 2008
Ja Vam Dam...Moją dożywotnią gwarancję grywalności Wiedźmina. ::)I postawię piwo... :beer:I szczere życzenia aby następne gry były minimum równie dobre.Ale nie spoczywaj Red Team na laurach. :peace:

K

kamiljedi

Forum veteran
Sep 5, 2008
Może zacznę od tego czego WAM nie DAM. Wszyscy mówią babcie, rodzinę. Rodziny bym nie oddał za nic w świecie, więc wiecie. Nie wiele mam ale pomyśle, co ja WAM DAM. (Jest jeszcze kwestia tego czy przyjedziecie i to zabierzecie i zostawiacie kolekcjonerkę :)) Hmmm... Co może mieć 16 chłopak? Wiecie, nie jestem taki bogaty na jakiego wyglądam, naprawdę. Nie jestem takim bogaczem że oddałbym domowy telewizor. No ale koniec bo się chyba za dużo rozpisałem, przejdźmy do rzeczy. Jak mówiłem nie mam wiele, ale... jest jedno ale, To pewnie musi być coś unikalnego. Oddałbym moja Motke K1(nie unikalna, i w ogóle jakaś nie w modzie, ale zawsze coś) hmmm co jeszcze kolekcje(nie zebrałem całej) moich kart naklejek z gwiezdnych wojen 3(większość jeszcze nie otwieranych) nawet oddałbym mój krzaczek marichuany xD(hodowana od malutkiego ziarenka więc wiecie jakie to już jest przywiązanie emocjonalne) Mojego ślicznego kotka(może być waszą maskotką, jak chcecie mogę przysłać zdjęcie:)) Macie w ogóle jakąś maskotkę?? Dodam że ma białą długą sierść (jak Geralt włosy ) No co ja jeszcze mam... O, moje yo-yo ([Yo]2 Delta, fajne bo można bo można kręcić i w pionie i w poziomie, można rozkręcić tak jak w tej bajce BadeBlade spinery, fajny gadżet) A przede wszystkim podaruję WAM moją miłość, dozgonną wdzięczność i zapisze was do mojej rodzinnej kroniki i obietnicę że nigdy nie kupię żadnej gry którą nie wyda CD-Project i ponadto będę oczekiwał z niecierpliwością na Wiedźmina 2. Pozdrawiam, Kamil, Drejk czy jak tam chcecie to możecie mnie nazywać jak chcecie :pPS: Moją dotychczasową kolekcjonerkę wtedy będę mógł komuś podarować za darmo. E:(drobne poprawki w tekstcie)

K

krajemar

Senior user
Sep 5, 2008
A ja sobie siedzę i głaszczę się po ciążowym brzuszku i myślę, że jeśli mi dacie EK to ja dam synkowi na imię Gerald (musi być przez "d" bo przez "t" nie przejdzie w urzędach...). No i po wsze czasy będę opowiadać czemu mały ma tak na imię, więc w pewnym sensie... będziecie nieśmiertelni!!!

C

chmurzasty

Senior user
Sep 5, 2008
Witam Za moich czasów w podstawówce jak sie chciało pożyczyć długopis to często słyszało sie odp. "a co z tego będe miał/miała" i zazwyczaj sie miało "dozgonną wdzięczność" ;) osoby która o ten długopis prosiła. W tym przypadku też tak by było, ponieważ co skromny fan prozy sapkowskiego moze dać w zamian za możliwość wcielenia się w bohatera jego powieści? Nic poza podziękowaniem za ogrom pracy jaką twórcy w ten projekt włożyli. Dodac należy dobrej pracy. :peace: Pozdrawiam.

A

adrianer

Senior user
Sep 5, 2008
Mogę dać wam satysfakcję pokonania mnie na Versusie:)

N

neonik

Senior user
Sep 5, 2008
komputer brata ;] bo i tak mu nie potrzebny ;]

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • …

Go to page

• 19
Next
First Prev 8 of 19

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.