Kontrolery Xbox — Wiedźmińska Wersja Specjalna

+

Lilayah

CD PROJEKT RED

Aktualizacja: Wiedźmińskie kontrolery są teraz dostępne w Xbox Design Lab — możecie spersonalizować kontroler podstawowy lub Elite Series 2 TUTAJ.

------

Stal na ludzi. Srebro na potwory. ⚔️

Specjalna edycja kontrolera Xbox dla graczy. 🎮

Z okazji 10-lecia Wiedźmina 3: Dziki Gon prezentujemy wyjątkowe kontrolery Xbox:

🎮 Bezprzewodowy kontroler Xbox – The Witcher 3 10th Anniversary Edition

🎮 Bezprzewodowy kontroler Xbox Elite Series 2 Core – The Witcher 3 10th Anniversary Edition

Obie wersje są już dostępne na: https://www.xbox.com/accessories#controllers oraz w sklepie Microsoft Store.

Ciekawi, jak powstawał ten projekt? Na Xbox Wire znajdziecie wywiad z Gabrielą Peškovą, starszą projektantką graficzną z CD PROJEKT RED, która zdradza kulisy jego powstawania.

Zabijanie potworów nigdy nie wyglądało tak dobrze!

#10YearsofTheWitcher3

Last edited:
Gdybym używał pada, to pewnie bym się skusił. Ale ponieważ pad to dla mnie czarna magia, to sobie tylko pooglądam :).

@Sinkey87

[...] Są potwory, które można ugodzić wyłącznie srebrnym ostrzem, ale istnieją i takie na które działa tylko żelazo...ekhmmm...prawy analog :p

„Padzie, jesteś piękny”

Akurat xboxowy na nic mi się nie przyda i może to lepiej, patrząc po tempie sprzedaży ;)

Pad ładny, ale z racji, że nie jestem konsolowcem (tym bardziej nie z obozu Xbox) to dla mnie tylko ciekawostka.

Pad przepiękny i mimo mojej wierności klawiaturze i myszy oraz nielubienia kontrolerów, poważnie zastanawiałam się nad zakupem. Cóż robiłam to tak długo, że zdążyły się rozejść.
Gratulacje dla tych, którym się udało złożyć zamówienie wystarczająco szybko.

Top Bottom