Można się namachać szybkim ale lepiej go wykończyć odpowiedniejszym silnym. Igni też się w sumie można wspomóc, chociaż na początku ten znak to lekko cienizną zajeżdżaVeleradzWyzimy said:ale można go spokojnie zasiec stylem szybkim a nawet nie zauważymy jak padnie.![]()
Ha, no wiadomo. Igni na IV poziomie robi z Geralta niezłego BerserkeraVeleradzWyzimy said:Ale zato w późniejszych etapach gry można zatłuc większośc potworów samym Igni i miecze stają się niemal zbędne.
Znakach?Sekundach chciałaś powiedziec.cheza said:Ha, no wiadomo. Igni na IV poziomie robi z Geralta niezłego BerserkeraGhule padają po mniej więcej trzech/czterech znakach.
Powiedziałam tak jak chciałam. Chodziło mi o to, że można je pokonać dwoma igni. Nie chciałam używać powtórzeń 8)VeleradzWyzimy said:Znakach?Sekundach chciałaś powiedziec.VeleradzWyzimy said:Ha, no wiadomo. Igni na IV poziomie robi z Geralta niezłego BerserkeraGhule padają po mniej więcej trzech/czterech znakach.
Co do zbierania kwiatków - upewnij się, że masz wykupiony talent w inteligencji, bo z roślinek będą nici. A książkę od Abigail trzeba kupić, by zrobić dla niej zadanie dot. Alvina.Z barghestów można uzyskać kły bestii, które są czystym vitriolem. Z tego co pamiętam to czaszka nie nadaje się do robienia eliksirów.VeleradzWyzimy said:Kup od Abigail książkę'O roślinach polnych".Tam będzie opis Białego Mirtu,który ma w sobie Vitriol.Ma go też czaszka Barghesta(Chyba,nie jestem pewien)
kot: alkohol (każdy) + rebis + quberith + quberith, np. jaskółcze ziele + 2x balissabiały miód: alkohol (każdy) + vitriol + rebis + aethermaterwyx said:... Zastosowałem sie do powyższych instrukcji i wyszedł mi biały miód...
no, ale o jaką poradę ci chodzi?;]widzisz, Ozrella opłaca się zabić wyłącznie, gdy masz apetyt na mocny miecz (dostaje się go w nagrodę za wszystkie 10 trofeów - po 2 z kazdego aktu). Jeśli nie, to nie ma sensu - te marne 300 czy tam ileś orenów cię nie zbawiAnairda said:Prosze o porade...
Problemu nie będzie żadnego, ale z mieczem możesz się pożegnać. Osobiście bym się nie cofał - jest co najmnij kilka okazji do zdobycia niezłej brzytwy, a pieniądze można wygrać w kosci. EXP nadrobisz przy pobocznych w II akcieAnairda said:Tylko tez sie zastanawiam czy za to ze nie wykonam tego pobocznego zadania to czy pozniej nie bede miala z czyms problemu
Poziom najnizszy :-[I przepraszam za dwa posty narazcheza said:Tak jak powiedział Socchi - nie zabijając Ozrella uniemożliwiasz sobie odebranie nagrody od Łowczego za zdobycie wszystkich potworów będących trofeami.A jaki masz poziom postaci? Możesz zawsze dać komuś save'a przed walką.