Łatka 1.05 nadciąga (PlayStation 4/XBOX ONE) - lista zmian

+
Łatka 1.05 nadciąga (PlayStation 4/XBOX ONE) - lista zmian

Jak zapewne wiecie, łatka 1.05 na konsole jest już w drodze i mamy nadzieję, że pojawi się najszybciej jak to będzie możliwe. Poniżej możecie zapoznać się z pełną listą zmian.

- Złoto nie będzie już resetować się po przekroczeniu wartości 65535
- Usunięto błąd, który uniemożliwiał interakcję z Rochem na Moście Oxenfurckim w zadaniu “Dorwać Juniora”
- Ubrania Geralta nie będą już stawały się mokre po wyjściu z menu i powrocie do rozgrywki
- Drzwi w krypcie otwierają się teraz prawidłowo podczas zadania „Poszukiwania: Rynsztunek szkoł żmii”
- Usunięto niekończący się ekran ładowania podczas walki z lodowym gigantem w zadaniu “Władca Undvik”
- Premie przyznawane przez mutageny są teraz zapisywane poprawnie
- Eliksir Oczyszczenia nie będzie już automatycznie umieszczany w miejscu szybkiego wyboru gdy graczowi skończy się jedzenie
- Naprawiono problem, który powodował, że po użyciu Eliksiru Oczyszczenia niektóre umiejętności nie był resetowane
- Poprawiono stabilność rozgrywki oraz Interfejsu Użytkownika

Jednocześnie pracujemy już nad kolejnym patchem, który będzie bardzo pokaźnych rozmiarów, a do jego premiery naprawdę nie minie dużo czasu.

Mam pytanie. Czy sprawdzacie forum i w nastepnej latce beda naprawione wszystkie bugi, o ktorych piszemy czy tylko jakas czesc z nich? Osobiscie mam na mysli takie zadania jak gra w karty z Markiza Serenita, z ktora nie mozna porozmawiac (mam wrazenie, ze po latce 1.05) i "Ku chwale bogini", w ktorym to zadaniu nie mozna podjac rozmowy ze Zmija. Pozdrawiam. Bywajcie ;)

A co z zadaniem "Temerskie precjoza"? Łatka 1.04 nie naprawiła błędu z brakiem możliwości otworzenia skrzyni (zakończenia zadania) .... Który patch to naprawi?

Kiedy się można spodziewać tego patcha na PS4? Do środy(24.06) czy po środzie?

Chcemy aby było to jak najszybciej. Niestety nie jestem w stanie podać konkretnej daty. Mogę jedynie dodać, że nie będzie trzeba czekać zbyt długo.

Mam nadzieje,że w następnej łatce nie zostanie pominięty błąd z kluczami do klatek niewolników. Wiele osób skarży się na ten problem i mam nadzieje,że łatka 1.06 dla PS4 naprawi ten błąd .Chciałbym w końcu zdobyć platynowe trofeum,a ten bug mi to uniemożliwia ;/

A ja proszę by nie zapomniano o poprawieniu zadania Ostatnia próba, gdzie znika Lambert (XBOX ONE), jeżeli od razu się z nim nie pójdzie. Przy poprzedniej łatce zostało to pominięte, a to jest główna misja, bez tego ani rusz...

Top Bottom