League of Legends

+
League of Legends

Są tu jacyś gracze? Wiadomo mi o Kamili, Redpowerze, Xhuixhanie. Osobiście szczycę się dumnym mianem najgorszego supporta w całej grze ;)

Jimp

Forum veteran
Ja mam drużynę 3 graczy ;). Ostatnio hejtowałem Nordica, ale się z kolegami przenieśliśmy. Brakuje nam 2 do 5v5 :).

Ja chętnie z kimś zagram. Ostatnio sama ciągle pogrywam. Gram na każdej linii, oprócz jungli, w której się po prostu nudzę. No, ale jak trzeba to i tam idę.

Jakby co to zmieniłam ostatnio nick, teraz i na LoLu jestem Cylonka Kama.

Jimp

Forum veteran
Ja chętnie z kimś zagram. Ostatnio sama ciągle pogrywam. Gram na każdej linii, oprócz jungli, w której się po prostu nudzę. No, ale jak trzeba to i tam idę.

Jakby co to zmieniłam ostatnio nick, teraz i na LoLu jestem Cylonka Kama.
A TeamSpeak jakby coś odpowiada?

Jimp

Forum veteran
To jak coś będę pisał na Steamie bo tam Cię często widzę. Gramy różnie, ale zazwyczaj wieczorem.

Rozumiem, że macie 30 lvl? :p
Sorry, że pytam, ale jak nie, to przeciwny team będzie miał utrudnione zadanie z moimi 3k wygranych xD

Jimp

Forum veteran
Rozumiem, że macie 30 lvl? :p
Sorry, że pytam, ale jak nie, to przeciwny team będzie miał utrudnione zadanie z moimi 3k wygranych xD
Taaak :D. Jakimiś pro nie jesteśmy, bardzo dobrzy też nie, ale sobie radzimy. Generalnie, trochę w to graliśmy.

Nie no, ja prosem też nie jestem. Ogarniam dobrze z 30 czempionów i tyle.
Pytam, bo zdarzało mi się grać z niższymi lvl zarówno w moim teamie, jak i w przeciwnym i nie miałam z tego żadnej radochy.

Jimp

Forum veteran
I tak będziesz najlepsza i zaczniesz nas zaraz flejmić :p. U nas ledwo z tego srebra wychodzili. Więc generalnie masz najwięcej gier, największą ligę i pewnie największe umiejętności :D.
Śmieszne bo pierwszy kolega, któremu powiedziałem, zapytał "Będzie grała z kuchni?". Ale jak wysłałem twój profil z LOLKinga (3k gier i Gold) to kazał szukać już 5 gracza :D.

Ja gram od niedawna, w połowie 27 lvlu jestem, już ogarniam nawet :)
Póki co najlepiej gra mi się Threshem, ale mogę grać na każdej pozycji (taki jestem pros)

West, nick: PsychoOcelot

@Parachrist Ano gold mi się trafił po resecie rankingu. Było gorzej, bo wylądowałam w Silver 1 :p Musiałam mieć bardzo kiepskie mmr. W zasadzie nie wiem dlaczego, bo większość gier wygrywałam. Dobiłam do tego gold V i teraz znowu muszę się doczołgać do tej platyny, chociaż w tym sezonie celuję w diament. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyżej będę ciągle grała supportami, może zabrzmi to tak, że się przechwalam, ale bardzo mało ludzi potrafi nimi grać, a jeszcze mniej je docenia :p

Jimp

Forum veteran
@Parachrist Ano gold mi się trafił po resecie rankingu. Było gorzej, bo wylądowałam w Silver 1 :p Musiałam mieć bardzo kiepskie mmr. W zasadzie nie wiem dlaczego, bo większość gier wygrywałam. Dobiłam do tego gold V i teraz znowu muszę się doczołgać do tej platyny, chociaż w tym sezonie celuję w diament. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyżej będę ciągle grała supportami, może zabrzmi to tak, że się przechwalam, ale bardzo mało ludzi potrafi nimi grać, a jeszcze mniej je docenia :p

W tym sezonie supportem świetnie się gra. To śpi teraz na hajsie, wardy są darmowe więc też trochę odciążają postać. W tym sezonie mi się dobrze nimi gra.

@Cylonka Kama
Ja tam czasem podglądałem twoje mecze. Bo często męczyłaś Cait, tak jak i ja. No i widziałem niezłą ekipę, nawet w składzie mieliście czasem tych powyżej diamentu z ligi pretendentów.

Last edited:
Mi tam supportem zawsze się dobrze grało. Co prawda w poprzednich sezonach składałam na supporcie ze 2 całe itemy, a resztę inwestowałam w wizję, jednak nie przeszkadzało mi to. Teraz jedyną różnicą jest właśnie kwestia przedmiotów. No i trochę podejście do supporta się zmieniło. Kto to kiedyś słyszał supportować Annie, albo Fiddlem. Anka to teraz jeden z najczęstszych banów na rankedach, albo na turniejach.

@Parachrist Grałam Cait, bo to jak dla mnie najbezpieczniejszy adc :> Trochę gier nią mam. Co do match makingu to różnie bywa, czasami dostanę ludzi powiedzmy na moim poziomie, a czasami, gdzie masz wrażenie jakby pierwszy raz w tego LoLa grali :p
I zawsze jakoś dziwnie się czuję, jak ktoś mi mówi, że ogląda jak gram. Chyba nei mogłabym streamować ;d

Przed chwilą grałam Lux na suppie, 1/1/10 :>

Top Bottom