League of Legends

+
Aż się zdziwiłam, że to nie jest żart. Znaczy się jest, bo to jakaś kpina, ale i tak Riot mnie zaskoczył :>

Jednak zdecydowałem się pograć trochę rankendy. Wciągnęło mocno. Męczyłem chyba z pół nocy i dzisiaj od rana. Tak więc kilkanaście meczów zagrałem. Jednak było warto. Tadam! :
Tak więc można :) Jestem padnięty, lecz zadowolony po tym maratonie.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    65 KB · Views: 52
Last edited:

jiti

Forum veteran
Stwierdzam oficjalnie, iż matchmaking w lol-u to jakaś kpina. Ciągle nie gram rankedów(jedynie normalne drafty, na rankedy jestem za słaby), a tutaj regularnie paruje mnie z graczami silver tak w mojej jak i w przeciwnej drużynie. Co gorsza zdarza się nawet coraz częściej, iż muszę grać z graczami z golda(trafił się ostatnio nawet gracz z Diamond). I ma taki 220 cs w 20 minucie;)

PREMADE i wszystko jasne.

Pamiętaj że normale mają inne ukryte elo niż gry rankingowe, więc gracz który jest wysoko w rankingach, niekoniecznie musi być dobierany jako lepszy gracz w normalach i na odwrót.

@<a href="http://forums.cdprojektred.com/member.php?u=3610582" target="_blank">Parachrist</a>
Aleś źle wyciął lvl i server. Nie dostaniesz znaczka "Jimp Approved".
E nie wiem o czym mówisz;) Photoshopa nie umiem nawet uruchomić, o Paincie nawet nie wspominając.

LoL wyjdzie po śląsku xD

Ostatni mecz do platyny.
Wybór czempionów.
*internet connection lost*
Seria przegrana, bo naliczyło porażkę.

Idzie się wkurzyć.

Dopiero zaczął grę, a już penty srzela:) Czego ja jeszcze ani razu z żywym przeciwnikiem nie dokonałem.:sad:
@Cylonka Kama
To trzymam kciuki. A Ashką widzę masz niezłe staty średnio 7/1/9. Nie wiem sam czemu nieczęsto korzystam z tego ADC. Na dole preferuję Caitlyn, Tristanę(chociaż chyba mało kto nią gra), Sivir i nawet Vayne ostatnio(chociaż zasięg trochę utrudnia farmienie). Nie wiem jakoś Leony jeszcze nie sprawdziłem, za to lubię supportować Lulu.

Patrzcie na tego anielskiego Thresha

Last edited:
Ostatnio mam same porażki :/ Nawet moja RychuPeja Cassiopeia, którą miałam 100% skuteczności mnie ostatnio zawiodła. Musze odpocząć od LoLa. Teraz przez 2 tyg. nie będę miała swojego kompa, więc jest ku temu okazja.

Co do Ashe to praktycznie nikt nią nie gra :p No umówmy się, zasięg ma słaby, dmg tylko z jednego skilla, a arrowem nie tak łatwo trafić. Ja po prostu mam sentyment do starych czempionów :>

No umówmy się, zasięg ma słaby, dmg tylko z jednego skilla, a arrowem nie tak łatwo trafić. Ja po prostu mam sentyment do starych czempionów :>

Zasięg ma słabszy tylko od Cait i wysokopoziomowej trist, więc nie taki słaby. Jej największym problemem jest brak mechanizmu ucieczki.
Też lubię nią grać jest to pierwsza postać do której kupiłem skórkę - choć moim main ADC jest quin - potrafi wiele namieszać jak się ogranie jej e :) - jedyna wada to słaby zasięg, ale pasyw to rekompensuje z nawiązką.

Top Bottom