League of Legends

+
Jeśli przegapiliście dzisiejsze mecze play-off Gambit vs. Roccat, to obejrzyjcie. Koniecznie. Szalone gry. Zwłaszcza druga non-stop action.

Nie żartuj, a co napisałem nad Twoim postem?

Świetny sezon. Trzecie miejsce w debiucie robi wrażenie. W play-offach wyglądali fenomenalnie.

[video=youtube;-v_EBLFUVek]https://www.youtube.com/watch?v=-v_EBLFUVek[/video]

Alliance zostało rozjechane. I nie sądzę by ekipa Froggena się nie starała, jednak trzecie miejsce wygląda o wiele lepiej niż czwarte. Jak dla mnie układ tabeli w pełni odzwierciedla siłę w Europie. Alliance to praktycznie tylko Froggen(absolutnie najlepszy midlaner w EU LCS).

Inna polska drużyna- Denial Esports ma szanse na wejście do LCS. 25 kwietnia muszą pokonać Copenhagen Wolves.
Skład:
Bartosz "Babunia" Dzikowski
Mateusz "Kikis" Szkudlarek
Sebastian "niQ" Robak
Paweł "Woolite" Pruski
Mateusz "P3rmm" Szekliński

Musicie usłyszeć "babunia" z ust zagranicznych komentatorów :)

Nowy champ :)

Braum, the Heart of the Freljord

http://na.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/braum-heart-freljord-revealed

No dobra, zagrałem jeden mecz treningowy, zmieniłem region na mrrruczitowy i nie mogę się zalogować na konto ani na w grze, ani na stronce, a mail restartujący hasło nie działa (nie dochodzi). Grało się wcale przyjemnie, tak swoją drogą.

E:

Maile dotarły po niemal 30 minutach, hasło zrestartowane, a logować się na westa wciąż nie mogę, bo mi znów błąd wywala. Znaczy się stworzyć nowe konto muszę jeśli chce grać w nowym regionie (coś tam doczytałem o płatnych transferach)?

Last edited:
Znaczy się stworzyć nowe konto muszę jeśli chce grać w nowym regionie (coś tam doczytałem o płatnych transferach)?
Nie inaczej. Nie jest możliwa gra z kimś kto ma konto na innym serwerze. Nas tu większość pyka na EUNE, jedynie mrrruczit się wyłamuje.

Mam na NE jakieś nisko levelowe konto, ale od razu ci mówię - wolisz grać bez polaczkow ;) na EUW nie trzeba blokować wszystkich przed meczem :p

Meh, dam sobie radę, nikt nie powiedział, że w ogóle dotrwam do etapu online. Jutro pobawię się jeszcze z botami i zobaczymy co z tego wyjdzie. :D

Etapu offline, zdaje się LoL nie ma xd. Nawet grając z botami(nawiasem mówiąc boty intermediate są lepsze niż niejeden 30 levelowy gracz, także ten...) masz w drużynie żywych towarzyszy. Samemu można pograć jedynie w customie. Aha i nie bój nic tam jest bardzo dobry matchmaking generalnie będzie ci dobierać równie zielonych rywali jak i towarzyszy co ty(ze sporadycznymi wyjątkami);)

Jak coś to ze mną też możesz na boty zagrać. Najlepiej daj znać w tym temacie.

Top Bottom