League of Legends

+
EUW nie trzeba blokować wszystkich przed meczem
No nie wiem. Ja dla pewności blokuję wszystkich na starcie i bezstresowo w milczeniu sobie gram. :D
Pałkę goryczy przegiął pewien fryc, co oburzony był "czemu nie gram na serwerze dla swojego biednego kraju".
Koleś nie miał żadnych argumentów, ale mój kolega i tak zakończył rozmowę w pięknym stylu: "U have a dwarfs womans" (w sensie, że Niemki, jakby ktoś nie wiedział jeszcze z osobą jakiej nacji rozmawiałem).

Krążą plotki, że kolejnym Polakiem w lcs-ie będzie Paweł "Woolite" Pruski. Chyba będziemy tam najliczniej reprezentowaną nacja. Bardzo cieszy mnie rezygnacja CW z Forgivena cholernie zadufany gość. A Woolite prezentuje się naprawdę znakomicie. IMHO bot DenialEU wygrał z botem CW. Z drugiej strony trochę szkoda bo byłoby to mocne osłabienie drugiej najlepszej polskiej drużyny(dla przypomnienia roznieśli w pył ex-MYM ostatnio).

All-Star URF :)

[video=youtube;fIVsRnP8Z-U]https://www.youtube.com/watch?v=fIVsRnP8Z-U&list=PLPZ7h6L6LC7WUrvQAKMJNZ-ydufB7gbhF&index=3[/video]

Fajny, muszę szybko na niego uzbierać, bo widzę że dzięki niemu nauczę się bronić adc w timfajtach zamiast skakać na wrogów ciągle ;)

Ale przecież stawianie tarczy jest łatwe :D
Przy nowych czempionach nie lubię tylko tego, że wszyscy chcą cię zabić ;/

Ale przecież stawianie tarczy jest łatwe :D
Przy nowych czempionach nie lubię tylko tego, że wszyscy chcą cię zabić ;/
No cóż, jeśli chodzi o Brauma to dobrze, w końcu to tank ;] Łatwe jak łatwe, przyzwyczajony jestem do Leony, klikam tarczę a tu zonk, stoję plecami do wroga >_<

Pojawił się na półtora tygodnia tryb One For All Mirror - 5vs5 na Abyss, wszyscy czempioni tacy sami. Właśnie grałem Allisterami i już wiem, że w nic innego nie będę grał przez te kilkanaście dni :D

PS:
Nigdy nie bierzcie Karthusa, 50 min gry, 120-120 w killach, nudne to tak strasznie potwornie bardzo bardzo...

Last edited:
Jeny. Ile ten patch 4.9 waży.

Nerf na Kaziku cieszy.

Czuję wysyp Karthusów :D

I aż zachciało mi się kupić Pentakill Sonę. Fajnie ją przerobili.

Top Bottom