League of Legends

+
Po ciężkich bojach. Z 8, albo 9 podejść miałam.

Hop siup, taaaa. Właśnie miałam taką grę, że aż mam myśli samobójcze :p Koleś w lobby darł się wręcz, że on musi adc, bo jest tak świetny, że nigdy takiego Dravena z pewnością nie widzieliśmy. Wynik końcowy 1/10. Rzeczywiście, dawno takiego Dravena nie widziałam. A taką miałam dobrą grę Kamieniem :(

Nie wiem czy widzieliście ten filmik z poprzedniej strony o brązowych akcjach w lol-u. Teraz mam coś jeszcze lepszego. Bronze tactics LCS Edition. Ja umarłem ze śmiechu.

Dżizas, dostałem wgląd jak się musi grać na serwerze NE - grałem z dwoma polaczkami... Flame, spam, bluzg - oczywiście wszystko po polsku. Tragedia.

Przyznam, że nawet nie tykałem tego trybu. A ten cinematic widzieli? Ta Katarina :wub: Udało im się ukazać charakterystyczne cechy każdej z postaci w tym CGI, pomimo tego, że przecież animacja w LoL jest dość oszczędna. Oglądać w HD.

Przyznam, że nawet nie tykałem tego trybu. A ten cinematic widzieli? Ta Katarina :wub: Udało im się ukazać charakterystyczne cechy każdej z postaci w tym CGI, pomimo tego, że przecież animacja w LoL jest dość oszczędna. Oglądać w HD.

Katarina mówisz...

Nigdy nie rozumiałem tych "fabularnych trailerów" do gier tak pozbawionych jakiejkolwiek fabuły (jak moba).
@mrrruczit, naprawdę mogłeś darować sobie ten obrazek ze swojej strony :ermm: ...

LoL to nie tylko napierdzielanka. Każda z postaci to określona klasa, pochodzą z różnych światów. Każdy ma swoja historię i genezę, część z nich to rodzina/odwieczni wrogowie/przyjaciele/sojusznicy. Te klipy fajnie to pokazują. No ale to trzeba 'siedzieć' w tym świecie i wiedzieć o co chodzi.

Top Bottom