League of Legends

+
@Parachrist
Ja na 40 min gry mam średnio 300 minionów, jak gram adc oczywiście. Jak już dobiję do tych 300 to najzwyczajniej w świecie nie ruszam dalej creepów, bo zazwyczaj mam już wtedy full build i te miniony bardziej przydadzą się komuś innemu. Z lasthitowaniem sama mam problem, gram już w tego lola kupę czasu, a dalej tego nie potrafię. Szczególnie jak gram Ezrealem. Nie wiem dlaczego tak jest, ale jakoś trudniej mi się te creepy zabija :p Niby mozna używać do tego Q, ale ja jestem raczej z tych oszczędnych i nie lubię marnować many.

Quinn na mida? Skąd taki pomysł? :p Era adc na midzie już dawno za nami. Każdy średnio ogarnięty ap carry jest w stanie ściągnąć adc na 3 hity i to przed 6 lvl. Przynajmniej powinien w teorii. Ktoś Ci podpowiedział, żeby tak grać, czy sam tak wymyśliłeś? :> Z tego co widziałam to grają Quinn na topie, ale to też mi się raczej średnio widzi.

@Parachrist
Quinn na mida? Skąd taki pomysł? :p Era adc na midzie już dawno za nami. Każdy średnio ogarnięty ap carry jest w stanie ściągnąć adc na 3 hity i to przed 6 lvl. Przynajmniej powinien w teorii. Ktoś Ci podpowiedział, żeby tak grać, czy sam tak wymyśliłeś? :> Z tego co widziałam to grają Quinn na topie, ale to też mi się raczej średnio widzi.

Gdzie tam, to nie moja idea;) Znalazłem na solomidzie jakiś poradnik pod mid. Jednak teraz patrzę i go już nie ma. Tak więc mój mid jest teraz jeszcze uboższy. Chyba pójdę w Zeda.

No tak właśnie mi się wydawało, że ta Quinn to raczej kiepski mider. Ja tam wolę magów na midzie :>

Widzieli? Chcę go już :D

[video=youtube;fyb2KC-q7ls]http://www.youtube.com/watch?v=fyb2KC-q7ls[/video]

3 zwycięstwa rankingowe z rzędu (pierwszy raz w historii), na dodatek 3 różnymi czempionami na 3 różnych pozycjach, pierwsze miejsce w lidze, 78 punktów, oł je :)

@mrrruczit
Wszystko fajnie, tylko czemu jesteś na West? My tu wszyscy bez wyjątku na EUNE gramy. A gry pomiędzy graczami z różnych serwerów są niemożliwe.

Nie byłem zdecydowany na zakup. Tak więc zakupiłem Dianę, głównie dlatego, że jest to jeden z niekonwencjonalnych chyba picków. Jeszcze u siebie w normalach jej nie widziałem.

Last edited:
A ja chyba właśnie pobiłam swój rekord w asystach Nami :>

No i tu Cię zaskoczę xD Ultem z połowę razy nie trafiłam, albo było ono kompletnie niepotrzebne. Za to bańki wchodziły mi cudownie.

Z tymi dalekimi skillshotami u mnie to już tak jest, arrowa Ashe mogę trafić z końca mapy, a jak przeciwnik stoi 3 cm ode mnie to miss :p To samo Ez, albo Jinx.
Dobrze, że ultem Karthusa trafiam z każdej odległości :p

No i tu Cię zaskoczę xD Ultem z połowę razy nie trafiłam, albo było ono kompletnie niepotrzebne. Za to bańki wchodziły mi cudownie.

Z tymi dalekimi skillshotami u mnie to już tak jest, arrowa Ashe mogę trafić z końca mapy, a jak przeciwnik stoi 3 cm ode mnie to miss :p To samo Ez, albo Jinx.
Dobrze, że ultem Karthusa trafiam z każdej odległości :p

Najwięcej asyst i tak można nafarmić Soraką :D.

Mrru, niestety nie da się ich wyedytować :D. Chciałem sobie zrobić taką specjalną apkę do flejmu- "Back noob!", 'REPORT", "Surr at 20" : D. To są prawdziwie przydatne rzeczy.

Soraką?
Nie te czasy :p Niestety w porównaniu z innymi suppami jest trochę bezużyteczna. Jasne, heal i dawanie many/silence to przydatne skille, jednak brak heavy cc to jednak problem. Lubię tego czempiona, czasami próbuję nią zagrać, ale niestety mija się to z celem. Za dużo nerfów na niej było.

Soraką?
Nie te czasy :p Niestety w porównaniu z innymi suppami jest trochę bezużyteczna. Jasne, heal i dawanie many/silence to przydatne skille, jednak brak heavy cc to jednak problem. Lubię tego czempiona, czasami próbuję nią zagrać, ale niestety mija się to z celem. Za dużo nerfów na niej było.

W ARAM teraz straszliwie kosi.

Widzieliście reworka dla Heima? Wygląda genialnie. Powinni się mocno wziąć za poprawianie skinów, bo za niektórych bohaterów, to mi osobiście byłoby wstyd brać pieniądze.

Mrru, niestety nie da się ich wyedytować :D. Chciałem sobie zrobić taką specjalną apkę do flejmu- "Back noob!", 'REPORT", "Surr at 20" : D. To są prawdziwie przydatne rzeczy.
Tyś robił sygnatury, to i grafiki pod buttony ogarniesz i własnego flame grida zrobisz :p

Top Bottom