@Parachrist
Ja na 40 min gry mam średnio 300 minionów, jak gram adc oczywiście. Jak już dobiję do tych 300 to najzwyczajniej w świecie nie ruszam dalej creepów, bo zazwyczaj mam już wtedy full build i te miniony bardziej przydadzą się komuś innemu. Z lasthitowaniem sama mam problem, gram już w tego lola kupę czasu, a dalej tego nie potrafię. Szczególnie jak gram Ezrealem. Nie wiem dlaczego tak jest, ale jakoś trudniej mi się te creepy zabija
Niby mozna używać do tego Q, ale ja jestem raczej z tych oszczędnych i nie lubię marnować many.
Quinn na mida? Skąd taki pomysł?
Era adc na midzie już dawno za nami. Każdy średnio ogarnięty ap carry jest w stanie ściągnąć adc na 3 hity i to przed 6 lvl. Przynajmniej powinien w teorii. Ktoś Ci podpowiedział, żeby tak grać, czy sam tak wymyśliłeś? :> Z tego co widziałam to grają Quinn na topie, ale to też mi się raczej średnio widzi.
Ja na 40 min gry mam średnio 300 minionów, jak gram adc oczywiście. Jak już dobiję do tych 300 to najzwyczajniej w świecie nie ruszam dalej creepów, bo zazwyczaj mam już wtedy full build i te miniony bardziej przydadzą się komuś innemu. Z lasthitowaniem sama mam problem, gram już w tego lola kupę czasu, a dalej tego nie potrafię. Szczególnie jak gram Ezrealem. Nie wiem dlaczego tak jest, ale jakoś trudniej mi się te creepy zabija
Quinn na mida? Skąd taki pomysł?