League of Legends

+
Moje trzy ostatnie gry rankingowe Threshem to dwie rpzegrane (1-6-12 i 0-5-6), po czym nastąpiło genialne zwycięstwo 3-0-23 :D Czym nabiłem sobie w końcu 6300 IP i zastanawiam się kogo kupić - miałem KhaZixa, ale mi go osłabili dziś >_< Zastanawiam się też nad Ziggsem, bo to taki bezpieczny mid.

Powiedz na co się zdecydowałeś, jak już coś kupisz. Sam szukam czegoś ciekawego, może na mida, może na topa, lub do jungli. Kusi mnie Nidalee, Renekton(tani jak barszcz, ale czuję, że go znerfią).

Jakby mieli nerfić Renektona to zrobiliby to już dawno temu. On nie jest op, teraz jest po prostu na niego moda. Tak to już z LoLem jest.

Ja kupiłam pana Oczko. Dopiero na botach próbowałam, ale już czuję jego potencjał. Uli ma bardzo konkretny dmg, niestety dość długo się castuje i łatwo je przerwać. Coś za coś. Nie mniej jednak jak wsadzałam combo E+W+Q to łaaał. W końcu jakiś mid dla mnie.

A to widzieliście?
Tak kończy się tworzenie LoL-a w kraju nie respektującym praw autorskich. Klon totalny. Na dodatek ze skradzionymi postaciami Naruto, Wall-E, Shreck itp.

e.
Fnatic vs Gambit 17-0. Bardzo mnie to cieszy. Jakoś strasznie irytuje mnie ten toplaner gambitu, straszny dupek, pozostali wydają się w miarę ok, a ich support nawet sympatyczny. Niemniej ten z topa jest nie do zniesienia.

Last edited:
Superweek robi to, że jest więcej meczy i że dłużej trwa :>

Mecz Roccat vs Gambit po prostu miazga. Nie mówię kto wygrał, ale naprawdę obie drużny zasłużyły na zwycięstwo. Rewelacja.

Last edited:
Faktycznie meczyk przedni, niestety oglądałem retransmisję znając już wynik. Mi też bardzo podobał się pierwszy mecz Fnatic-Roccat

Team builder, byłby jeszcze fajniejszy gdyby nie dopuszczał grania mirrorami.

Znalazłem postać na mid. Nawet nie musiałem nikogo kupować. To znaczy kupiłem Akali, jednak okazało się, iż mam już champa na mid. Lulu. Dla mnie idealna. Nie umiem lasthitować, a z Lulu robi się to stosunkowo łatwo i bezpiecznie. Ponadto można przy tym z dystansu mocno harrasować przeciwnika.

Jimp

Forum veteran
Team builder działa świetnie, genialnie, super- o ile grasz w pojedynkę. Próbowałem stworzyć grę z kolegą i za cholerę, nie ma bata aby coś zagrać. Mid- spoko, Top- Spoko, Support i Jungler jest nie do znalezienia. Jak już mamy junglera, jakimś cudem ,to nagle żadnego supporta.

Zastanawia mnie czemu na IEM Katowice pojawi się drużyna Millenium. Fnatic, to oczywiste, byli w poprzednim roku na mistrzostwach świata, Gambit chyba podobnie. Natomiast czemu wystartuje słabiutkie Millenium?

Nie wiecie czy będzie jakiś stream z angielskim komentarzem z meczów LoL-a? Szukałem na głównej stronie, ale tam nic nie ma.

Musi być stream po angielsku i na pewno będzie. Niemożliwe, żeby w finałach nie było angielskiego komentarza. Komentować będą Joe Miller, Deman, Krepo, Forggen, Quickshot i Deficio (sic!). Sjokz będzie hostem.

IEM nie ma za dużo wspólnego z mistrzostwami świata. To tak jakby oddzielna liga.
Millenium ostatnio wygrało IEM w Sao Paulo, więc nie są tacy słabiutcy.

Top Bottom