tak pamiętam jak mówił o pomieszczeniu pełnym łatwopalnego gazu! ale czy nie oto chodziło? dzięki tym jego obietnicom nie mogłem się doczekać premiery i 17tego poleciałem po grę do empiku! to wszystko to część ich marketingowego planu!
Kto nie jest zadowolony niech wystąpi!mc43p2 said:no wiadomo! na tym to wszystko polega! ale i tak jestem zadowolony z gry bo fajnie im to wyszło!
Vojtasass said:A ja mam wrażenie, że sporo z tych rzeczy było planowanych, ale wypadło z różnych względów.
Wiem, że jestem upierdliwy, ale czy mógłbyś nam powiedzieć, czy udało się też połatać tutorial? Druga sprawa - czy ER oznacza koniec patchowania?MM360 said:Najgorszym wrogiem jest zawsze czas
Vojtasass said:Wiem, że jestem upierdliwy, ale czy mógłbyś nam powiedzieć, czy udało się też połatać tutorial? Druga sprawa - czy ER oznacza koniec patchowania?
Nie sprawdzałem standardowego, ale nie zdziwiłbym się, gdyby też wyskoczył jakiś bug w wyświetlaniu ikonek klawiszy.MM360 said:Czy na standardowym mapowaniu klawiszy też występują podobne problemy?
Vojtasass said:Nie sprawdzałem standardowego, ale nie zdziwiłbym się, gdyby też wyskoczył jakiś bug w wyświetlaniu ikonek klawiszy.
janisz86 said:MM360, czy to już ostatnia część poprawek technicznych/bugów?
Kiedy możemy liczyć na listę usprawnień i nowości? Bo chyba nie powiecie, że takich nie będzie, w końcu to Edycja Rozszerzona![]()
A to oznacza że nie ma sensu tego poprawiać? Przecież to kwestia podpięcia odpowiednich obrazków. No chyba nie powiesz mi, że 99% graczy używa defaultowych ustawień? Zresztą, nie zamierzam się kłócić, ale zostawić bug tak łatwy do naprawienia trochę nie wypada.MM360 said:No właśnie chodzi o to, że jest to problem, który pojawia się przy customowym mapowaniu klawiszy![]()
Vojtasass said:No chyba nie powiesz mi, że 99% graczy używa defaultowych ustawień?
Przypuszczam, że Redzi dysponują badaniami nt. zachowań graczy; nie wiem tylko, czy dotyczy to też społeczności wiedźmińskiej. Tym niemniej w przypadku skomplikowanej gry pecetowej obsługa całej klawiatury jest dla mnie oczywistą oczywistością, standardem i musem. Stąd wielu graczy było złych, że wersja 1.0 W2 nie pozwalała zmapować np. strzałek ani klawiatury numerycznej. Ja nigdy nie gram WSAD-em. Po prostu nie lubię, już próbowałem.bassiunia said:A możemy zrobić jakąś ankietę? Ja (oprócz Skyrima, który ostatecznie doprowadził mnie do szewskiej pasji i skończył na ścianie) właściwie zawsze gram na domyślnych. Nawet w DMC4 na PC, a kto z Was tego próbował, ten wie, że sterowanie jest dla ośmiornicy...
MM360 said:Większość już została zdradzona (w omawianym tu changelogu a także materiałach prasowych pojawiających się w prasie), ale podkreślam słowo większośćDo premiery już niewiele czasu, więc ujawnienia wszystkich kart możecie spodziewać się całkiem niedługo
![]()
MM360 said:Większość już została zdradzona (w omawianym tu changelogu a także materiałach prasowych pojawiających się w prasie), ale podkreślam słowo większośćDo premiery już niewiele czasu, więc ujawnienia wszystkich kart możecie spodziewać się całkiem niedługo
![]()