ViCeRoyS said:Nie wiem też, czy ktoś o tym wspomniał, jak tak, to usuńcie ten post i wybaczcie wtórność![]()
Nie potrafie rozszyfrować początku twojej wypowiedzi ;pmaciej2801 said:Może i tak miło być jak Tomek Gop mówił prawdy nigdy się nie dowiesz.też mi go brakuje a ten cały John to kompletnie mi nie pasuje jest taki nijaki a Tomek nadawał polotu tym filmikom i wypowiedzią swoim na temat Wiedźmina II.
Podtrzymuje plany wydania w najbliższym czasie „niewielkiego" tytułu, który będzie sprzedawany w postaci cyfrowej przez Internet. To jedna z trzech premier zaplanowanych na 2012 r. Najważniejszą jest oczywiście Wiedźmin 2 w wersji na konsolę Xbox 360, który zadebiutuje 17 kwietnia. Dwa pozostałe tytuły mają się sprzedać w liczbie do 100 tys. egzemplarzy na minimum jedną platformę sprzętową. – Szczegóły związane z tą premierą zaprezentujemy w poniedziałek lub wtorek[font="Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"] – powiedział [/font]Adam Kiciński[font="Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"], prezes [/font]CD Projekt Red.
gram.pl
Elesshar said:Było podawane w innym wątku xP Ale sam czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że to będzie dzisiaj, a nie jutro![]()
Kielek486 said:Na razie nic nie pisali wiadomo tylko że to będzie produkcja klasy A,osobiście myślę że to jakiś RPG-owy zapychacz o którym mówili że ma zapełnić czas czekanie na W3.
Bardzo dobre pytanie.Crew900 said:A łatając grę czytaliście ten topik ? :
http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/24676-mozliwe-spoilery-patch-22-bledy-w-grze-propozycje-zmian/
Gracze tutaj umieszczali znalezione w grze błędy które należałoby naprawić i propozycje usprawnień. Proszę o szczerą odpowiedź, bo czytając te dwie listy zmian nie uświadczyłem napraw większości błędów które zostały wymienione w topiku. A te błędy które zostały naprawione były niewidoczne w grze i jak dla mnie były zrobione pod prowizorkę, by coś było naprawione.
suchaichi said:Ja tam wielu błędów nie zauważyłem w Wieśku 2, najbardziej mnie irytuje że gra trochę krótka.. Może i ma wiele wiele opcji, ale zdecydowanie brakuje aktu IV takiego jak był w jedynce. Poza tym gra świetna. Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na Wiedźmina 3...