Vojtasass said:A to oznacza że nie ma sensu tego poprawiać? Przecież to kwestia podpięcia odpowiednich obrazków. No chyba nie powiesz mi, że 99% graczy używa defaultowych ustawień? Zresztą, nie zamierzam się kłócić, ale zostawić bug tak łatwy do naprawienia trochę nie wypada.![]()
Vojtasass said:A możemy zrobić jakąś ankietę? Ja (oprócz Skyrima, który ostatecznie doprowadził mnie do szewskiej pasji i skończył na ścianie) właściwie zawsze gram na domyślnych. Nawet w DMC4 na PC, a kto z Was tego próbował, ten wie, że sterowanie jest dla ośmiornicy...
maciekw said:Ja z uwagi na leworęczność w każdej grze, w której wymagane jest sterowanie klawiatura+mysz zmieniam klawiszologię na taką, która jest mi wygodniejsza. Nie lubię mieć myszy w prawej dłoni i nie umiem jej wtedy obsługiwać tak samo sprawnie co drugą (pierwszą) ręką, więc oczywistym jest, że WSADem grać nie mogę.
W akcie III? Wybacz mój brak wiedzy, udzielam się tutaj pierwszy raz ;p kupiłem grę i grałem. Przeszedłem 3x Rochem i 3x Iorwethem wykonując wszystkie misje poboczne na trudnym ale naprawdę czegoś mi brakowało. Cóż, wyjdzie edycja rozszerzona to przejdziemy sobie Wieśka następne 6 razy..n3k said:chyba nie zapominasz, że mają wyjść dodatkowe 4h fabuły co ?![]()
O widzisz. Od 8 do 15% graczy jest leworęcznych. Pytania:maciekw said:Ja z uwagi na leworęczność w każdej grze, w której wymagane jest sterowanie klawiatura+mysz zmieniam klawiszologię na taką, która jest mi wygodniejsza.
Kwestia ustawienia wygodnej konfiguracji, czas reakcji mam w porządku. Gram na klawiaturze o tradycyjnym rozstawie (Logitech UltraX Media), tyle że mam niski skok klawiszy (to lubię w lapkach).bassiunia said:do najbliższych klawiszy jest odczuwalna różnica w odległości (mówimy o pełnowymiarowej klawiaturze, nie lapku), więc czas reakcji byłby też zwiększony.
Cichoooo...bassiunia said:Strasznie offtopowo się tu zrobiło.![]()
Wallace said:A tak z czystej ciekawości. Co ze stabilnością gry? Jak już kiedyś pisałem po wgraniu patcha 2.0 gra wywalała mi się częściej do Windowsa, niż w ciągu wszystkich poprzednich przejść gry. A było tego chyba ze trzy razy.
Wallace said:BTW, to że u Ciebie nie ma problemu, nie znaczy, że on nie istnieje.
Dobra, ale bierzesz to na siebie?Vojtasass said:Cichoooo...![]()
n3k said:racja, ale uwierz, czasem zwykłe przeczyszczenie kompa pomoże
n3k said:Wallace, a próbowałeś przeinstalować i spatchować jeszcze raz? Ja miałam podobny problem po którymś patchu (nie dam sobie ręki uciąć po którym) i to pomogło.