Łowca głów - co, gdzie, kiedy (spoilery)

+
A mi jakimś cudem bez cheatów zabrałem łowcy ĆWIERĆ życia. Z cheatami prawie całe, zostało mu 1hp, ale potem nie mogłem go dobić i on mnie dobił :dead:.

"Nie da się go zabić. Musisz mu zapłacić."To PO CO KURWA daje on możliwość decyzji, czy walczymy czy płacimy??? To BEZ SENSU!!!Pomijając kolegę, który na bagnach go zabił przy pomocy pylonów (oficjalnie otrzymujesz przyjacielu ode mnie GRATULACJE za pomysłowość! By the way - czy ja dobrze widziałem, czy Łowca miał miecz wbity w krocze??!!), to uważam to za straszne niedopatrzenie. Dlaczego nie można niby zabić strażnika/ów, zabić łowcy/ów i wieść życie renegata? Jak ktoś chce, to mogę nawet poświęcić chwilę i napisać jak ja bym to sobie wyobrażał i to bez zmian w grze. Ergo - już w Morrowindzie można było być szubrawcem i wyjętym spod prawa, heh - nawet w stareńkiej grze planszowej Magiczny Miecz, istniała możliwość bycia" Wyjętym spod Prawa" (w dodatku Gród) - a teraz? XXI wiek, a ja nie mogę popełnić przestępstwa?Oczywiście sobie trochę żartuję, ale, proszę - niech ktoś napisze, wytłumaczy mi to...

SethofSulima said:
"Nie da się go zabić. Musisz mu zapłacić."To PO CO ****** daje on możliwość decyzji, czy walczymy czy płacimy??? To BEZ SENSU!!!
Żebyś mógł uczyć się na błędach i wiedział, że zło jest złe. Czytaj: nie zabijaj strażników.

Myślę że ten łowca dał się we znaki większości graczy należałoby się go pozbyć raz na zawsze :dead: a i gra okazałaby się ciekawsza :teeth:,trzeba nad tym pracować mówię wam

Ciekawsza? Czyli bezkarne zabijanie strażników jest ciekawe?!A jeśli chcesz się go pozbyć (chwilowo) to załatw go pylonami na bagnach.

tak ciekawsza,nawet gdybyśmy niechcący zabili strażnika i taki łowca głów by się nam naprzykrzał to też można by go wykosić :dead: z gry i problem z głowy a nie tak że powala jednym ciosem takiego mistrza jak wiedźmin :eek:,po drugie brakuje nam w grze pewnej swobody związanej z powyższym,skoro w grze możesz zabić zwykłego przechodnia bo się nam nie spodobał i nikt nas za to nie ściga to czemu by nie załatwić takiego strażnika co się nam cały czas stawia... w końcu to gra w dodatku 18+ a więc dla mnie.

Dobry sposób na pokonanie tego łowcy.Ale jest jedno ale....Jak zabijesz jego tymi pylonami na bagnach to pojawia się następny:(A czy atakiem specjalnym da rade go zabić??

username_2085444

Guest
Ja nie wiem, ale nieśmiertelnymi łowcami inteligentni `tfurcy` strzelili sobie w stope... Kiedy pierwszy raz odpalalem wiedzmina myslalem ze to polskie GTA, a tu skakac nie wolno... zabijac wladzy nie wolno... Skoro gra jest nie ugrzeczniona to niech bedzie takim polskim gta... o wiele lepiej by bylo walczyc z hordami strozow prawa od jednego BOGA. i zaraz bz grywalnosc sie zwiekszyla =)

Howhigh said:
Ja nie wiem, ale nieśmiertelnymi łowcami inteligentni `tfurcy` strzelili sobie w stope... Kiedy pierwszy raz odpalalem wiedzmina myslalem ze to polskie GTA, a tu skakac nie wolno... zabijac wladzy nie wolno... Skoro gra jest nie ugrzeczniona to niech bedzie takim polskim gta... o wiele lepiej by bylo walczyc z hordami strozow prawa od jednego BOGA. i zaraz bz grywalnosc sie zwiekszyla =)
Twórcy musieli zadbać o to, żeby otrzymać sensowny znacznik PEGI :) Gdyby zabijanie niewinnych nie było w grze karane, w USA Wiedźmina można by było kupić jedynie w sex-shopach.

username_2085444

Guest
Ktoś mówi o bezkarności ?! Niech owszem gonią nas służby mundurowe ale żeby można było ich zabić tak samo jak ludzi. A pozabiciu lub aresztowaniu bysmy trafiali odpowiednio do shani pod opieke (szpital :p) albo do loszku... i już :)

a żeby wydostać się z jednego albo drugiego płacimy jakąś kare (zależy ile złego zrobiliśmy) albo robimy jakąś karną misje w służbie społeczeństwa i takie rozwiązanie mi się podoba a nie nieśmiertelny łowca głów

buda24 said:
a żeby wydostać się z jednego albo drugiego płacimy jakąś kare (zależy ile złego zrobiliśmy) albo robimy jakąś karną misje w służbie społeczeństwa i takie rozwiązanie mi się podoba a nie nieśmiertelny łowca głów
A mam pytanie, czy zabił go ktoś? Wiem, że jest nieśmiertelny ale na kodach. Jak tak, to co możemy po nim wsiąść?

username_2085444

Guest
McSloniu said:
McSloniu said:
A mam pytanie, czy zabił go ktoś? Wiem, że jest nieśmiertelny ale na kodach. Jak tak, to co możemy po nim wsiąść?
nic, zabijamy go pylonami najwyżej...

Tvinnar said:
Czyli że jak dostanie pylonami, a my wejdziemy do innej lokacji, to spotkamy kolejnego, takiego samego? Źle.
Źle...A nie lepiej po prostu nie zabijać strażników. ;]

Top Bottom