:'( Niestety nie da się ( w świetle obecnej wiedzy), ale kto wie co przyniesie przyszłość ;D
Żebyś mógł uczyć się na błędach i wiedział, że zło jest złe. Czytaj: nie zabijaj strażników.SethofSulima said:"Nie da się go zabić. Musisz mu zapłacić."To PO CO ****** daje on możliwość decyzji, czy walczymy czy płacimy??? To BEZ SENSU!!!
Twórcy musieli zadbać o to, żeby otrzymać sensowny znacznik PEGIHowhigh said:Ja nie wiem, ale nieśmiertelnymi łowcami inteligentni `tfurcy` strzelili sobie w stope... Kiedy pierwszy raz odpalalem wiedzmina myslalem ze to polskie GTA, a tu skakac nie wolno... zabijac wladzy nie wolno... Skoro gra jest nie ugrzeczniona to niech bedzie takim polskim gta... o wiele lepiej by bylo walczyc z hordami strozow prawa od jednego BOGA. i zaraz bz grywalnosc sie zwiekszyla =)
A mam pytanie, czy zabił go ktoś? Wiem, że jest nieśmiertelny ale na kodach. Jak tak, to co możemy po nim wsiąść?buda24 said:a żeby wydostać się z jednego albo drugiego płacimy jakąś kare (zależy ile złego zrobiliśmy) albo robimy jakąś karną misje w służbie społeczeństwa i takie rozwiązanie mi się podoba a nie nieśmiertelny łowca głów
nic, zabijamy go pylonami najwyżej...McSloniu said:A mam pytanie, czy zabił go ktoś? Wiem, że jest nieśmiertelny ale na kodach. Jak tak, to co możemy po nim wsiąść?McSloniu said:a żeby wydostać się z jednego albo drugiego płacimy jakąś kare (zależy ile złego zrobiliśmy) albo robimy jakąś karną misje w służbie społeczeństwa i takie rozwiązanie mi się podoba a nie nieśmiertelny łowca głów
Źle...A nie lepiej po prostu nie zabijać strażników. ;]Tvinnar said:Czyli że jak dostanie pylonami, a my wejdziemy do innej lokacji, to spotkamy kolejnego, takiego samego? Źle.