Mam bana na Dane

+
Otóż jak wybieram skina Dany i rozpoczynam mecz to wywala mi gre. Za każdym razem. Nie sprawdzałem wszystkich skinów bo mi się nie chciało, ale inne któryvch próbowałem działają w porządku. Nie jest to coś co uniemożliwiałoby mi grę, ale trochę zajęo mi zlokalizowanie przyczyny. Wysłałem kilka raportów, może uda się wam to naprawić.

Lexor

Forum veteran
Ja też miałem pewne kłopoty z wybieraniem skinów, które skończyły się dopiero jak "zresetowałem" moją kolekcję talii.

A "zresetowałem", bo "któregoś pięknego dnia" edytor sam z siebie namieszał mi w kolejności wyświetlanych talii. Zarchiwizowałem więc wszyskie mi potrzebne, wykasowałem wszystkie talie, potem wgrałem te potrzebne w odpowiedniej kolejności. "Przypadkowo" pomogło mi to też właśnie na wcześniejsze kłopoty z wyborem skinów, które po tym zabiegu się u mnie skończyły i póki co (odpukać) nie powróciły.

Odinstalowałem i zainstalowałem i nic się nie zmieniło. Ja tam nie musze grać Daną, gorzej jak ktoś gra i mi przez to grę poddaje :/

Lexor

Forum veteran
Skoro zweryfikowałeś pliki gry, to może coś jest "nie tak" ze sterownikiem lub z ustawieniami Twojej karty graficznej.

Top Bottom