Materiały graficzne z Wiedźmina - opinie i komentarze

+
O ile pamiętam to wiedżmini nie mogli się rumienić, czyli meli chyba coś tam z układem krwionośnym na twarzy....dlatego tak blado wygląda.

arczi said:
widzisz, w jezyku polskim nie musisz korzystac z gotowych zwrotow/wyrazen aby wypowiadac sie poprawnie. rzeczywiscie na ogol mowi sie "gwoli", niemniej uzywajac "gloria"(chwala, pochwala) widzimy, iz wychodzi pochwala wyjasnienia, czyt. idea , cel wyjasnienia. czy w ten sposob rozumujac moja wypowiedz jest bledem? nie sadze, m.in twoje uwagi nie maja w pelni uzasadnienia. twierdzisz ze jest to bledem, a ja twiedze, ze to tylko Twoj punkt widzenia.
Ja twierdze, ze zyjesz w wyimaginowanym swiecie fantazji, w którym zamiast polskiego obowiazuje jakis inny jezyk, który udalo ci sie opanowac do perfekcji. W swiecie tym twoje przesmieszne próby sofistyki prawdopodobnie spotykaja sie ze zrozumieniem i akceptacja otoczenia. Oczywiscie to tylko mój punkt widzenia :)

Eddie said:
Tos juz w ogole wszystko pokopcil, Aranthar...
"Wiedźmin, wpatrzony w obrus, zasłonił głupią minę krewetką i liściem sałaty, niesłychanie rad z faktu, że mutacja naczyń krwionośnych uniemożliwia mu rumienienie się." -Czas Pogardy s.123, SuperNowa wyd.IITaaaaaaa, pokopcił. Ciekawe co ty kopciłeś ;D

Pax Panowie sofiści, bo nie czas i miejsce tu na wasze spory i dysputy o poprawnym wysławianiu się, jak chcecie się dalej spierać, to w temacie o filozofii, albo jak już mówił Tibor na Prywatnej Wiadomości, dobrze?

macell said:
arczi said:
widzisz, w jezyku polskim nie musisz korzystac z gotowych zwrotow/wyrazen aby wypowiadac sie poprawnie. rzeczywiscie na ogol mowi sie "gwoli", niemniej uzywajac "gloria"(chwala, pochwala) widzimy, iz wychodzi pochwala wyjasnienia, czyt. idea , cel wyjasnienia. czy w ten sposob rozumujac moja wypowiedz jest bledem? nie sadze, m.in twoje uwagi nie maja w pelni uzasadnienia. twierdzisz ze jest to bledem, a ja twiedze, ze to tylko Twoj punkt widzenia.
Ja twierdze, ze zyjesz w wyimaginowanym swiecie fantazji, w którym zamiast polskiego obowiazuje jakis inny jezyk, który udalo ci sie opanowac do perfekcji. W swiecie tym twoje przesmieszne próby sofistyki prawdopodobnie spotykaja sie ze zrozumieniem i akceptacja otoczenia. Oczywiscie to tylko mój punkt widzenia :)
Dajcie mu juz spokoj. To mlody chlopak jest i widocznie jeszcze nie doswiadczyl brutalnosci naszej rzeczywistosci.Jak troche dorosnie to wszystko zrozumie.

Którego dnia e3 pojawią sie nowe materiały z wiedzmina? :)e3 już za dwa dni :)Mam nadzieje ze w końcu zbobaczymy Jaskra, Ciri i Yenefer

Dagon said:
Którego dnia e3 pojawią sie nowe materiały z wiedzmina? :)e3 już za dwa dni :)Mam nadzieje ze w końcu zbobaczymy Jaskra, Ciri i Yenefer
Pewnie na IGN czy na innych serwisach będzie to na bieżąco. A na oficjalnej z lekkim opóźnieniem Powracając zaś do wyglądu Geralta na nowym screenie, to przecież nikt nie mówi, że musi być on śmiertelnie blady. Ale na pewno nie ma być takim murzynem

Fallenie mam pytanie.Czy, a jeśli tak, to kiedy pojawią się na głównej stronie te dwa nowe sceny z gry, które od paru dni są na ign.com?

ejże, czy mi się wydaje, czy na tym nowym screenie (tym z zachodem słońca) stoi jeszcze dwóch wiedźminów? co prawda nie mają mieczy, ale galanteria ta sama. jak myślicie?

tyrranos said:
ejże, czy mi się wydaje, czy na tym nowym screenie (tym z zachodem słońca) stoi jeszcze dwóch wiedźminów? co prawda nie mają mieczy, ale galanteria ta sama. jak myślicie?
Nie jestem pewien, ale są to jak dla mnie raczej inni wojownicy, niekoniecznie wiedźmini.

Fakt, wygląda jakby na jakiegoś gościa (bandytę??) czekali. Może się Geralt na ustawkę umówił? Coś jak z Istreddem.

Powiem ci Tyrranos ze tez tych dwóch typków skojarzyłem z Wiedżminami.Zwłaszcza zawodnika po lewej w tym egzotycznym czepku.Ale jak znam życie to sie mylimy;)

mysle, ze to po prostu jacys mieszkancy, ktorzy "dali" zlecenie na jakiegos potwora i po prostu czekaja wraz z Geraltem.

Top Bottom