Materiały graficzne z Wiedźmina - opinie i komentarze

+
Yarpen Zirgin said:
raczej włosów bym się przyczepił, bo są kanciaste. a ucho jak ucho. pozatym to ma na filmie fajnie wyglądać.
No i poza tym, jeżeli to jest ten sam kusznik co na filmiku, to gdzie się podziały szkła z okularów? Jeno same zauszniki widać :)
arczi said:
plakaty są za to bardzo fajne, bez wyjątku
No ba, a jak pięknie się u mnie na szafie prezentują :)

Nowe screeny na ign. Nie wiem czy widzieliście, dam linka:http://media.pc.ign.com/media/682/682220/imgs_1.html

Fakt nowe. Ładny jest zwłaszcza render Geralta. Jedyne co mi się nie podoba to to, że na 2 screenie przeciwnik Geralta ma identyczny miecz jak on.

Guest 2059807

Guest
Wiesz jest kilka opcji, np. moze byc tak ze ten gosc zabił któregoś wiedźmina i zabrał miecz albo np. nie mają narazie wszystkich modeli broni. Podobają mi się te screeny i render. Fleddery wyobrażałem sobie jako troche mniejsze potworki ale i tak pozytywnie.

IMO ten miecz to jest taki zwyczajny (było mówione ze Wieśiek moze nosic rozne rodzaje oreża) ten srebrny ma na plecach wiec nie ma powodów do obaw

Render Geralta jest swietny. Te jego oczy...No i widac koncowke pochwy od miecza! :)Podoba mi sie tez zdjecie na ktorym Geralt walczy z jakims rozbojnikiem.

mi się podoba twarz Geralta, jest jakby troszkę zmieniona. było to widać na teaserze, teraz na renderze(chyba że to tylko moje wrażenie?)

arczi said:
mi się podoba twarz Geralta, jest jakby troszkę zmieniona. było to widać na teaserze, teraz na renderze(chyba że to tylko moje wrażenie?)
Na teaserze wygląda super, szczególnie to ujęcie jak stoi w oknie . Świetne. Na renderze mam wrażenie że Geralt ma lekkiego zeza i trochę za żółte oczy, ale ogólnie OK .

Rzeczy ktorych moge sie uczepic u Geralta na renderze?1. Zbyt zolte oczy.2. Troche za szerokie usta3. Rzeczywiscie wyglada troche tak jakby mial zeza...

Gofer31 said:
Render Geralta jest swietny. Te jego oczy...No i widac koncowke pochwy od miecza! :)
&
Gofer31 said:
Rzeczy ktorych moge sie uczepic u Geralta na renderze?1. Zbyt zolte oczy.2. Troche za szerokie usta3. Rzeczywiscie wyglada troche tak jakby mial zeza...
Szybko zmieniasz zdanie Jacku... co do zeza wydaje mi sie ze to swiatło tak pada. A sam Geralt teraz tak jakby trochę bardziej podobny do Żebrowskiego IMO

hehe, Gofer zmienny jest. co do wizerunku Geralta... nie ma żadnego zeza, nie szukajmy na siłe podstępu...

arczi said:
hehe, Gofer zmienny jest. co do wizerunku Geralta... nie ma żadnego zeza, nie szukajmy na siłe podstępu...
Po prostu jak zaczeliscie pisac o tym zezie, to jakos to zauwazylem wtedy :p.Dirn --> Bialka sa zoltawe, bo to efekt eliksiru. My mowilismy tylko, ze oczy sa troche za bardzo zlotawe.

Render jest bardzo fajny (a zeza tam się nie dopatrzyłem przeciez to swiatło się odbija ) a i screenom nie mozna nic zazucic (przynajmniej nic powaznego )

Top Bottom