Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Materiały graficzne z Wiedźmina - opinie i komentarze

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 3 of 233

Go to page

Next Last
W

wulfgar

Forum veteran
Dec 6, 2004
Draghmar said:
Moim zdaniem przesadzasz troche. Miecz koniecznie na plecach? Zgadza sie. Ale Geralt nosil tak tylko jeden! Rownie dobrze moglbys sie przyczepic wlasnie do tego, ze nie nosil ze soba obudwu mieczy. A chyba nie powiesz, ze wolisz ten wiatrak niz miecz przy pasie i na plecach? Tym bardziej, ze jak mowilem idiotyczne jest noszenie tak duzych mieczy na plechach. A skoro tak bardzo realnosci sie trzymamy to zaden z tych mieczy nie powinien znalesc sie na plecach...A tak w ogole to jesli rozmowa dalej bedzie sie toczyc o broni Geralta to jest do tego odpowiedni temat. Tutaj mozna raczej dzielic sie wrazeniami o samym screenie itp.
Click to expand...
Ten OT jest bardzo istotny :) a że nie ma nowych screenów to można troszke zboczyć z tematu. Co do Twojego zdania co do mieczy, to się w całości zgadzam (szczególnie co do wielkości mieczy. Miecz krótki wyciągnąc zaa pleców to sztuka [wiem z doświadczenia :)]). Mam tylko nadzieję, że sprawa mieczy nie jest zamknięta i CDPR jeszcze nad tym pomyśli :)

R

Rioo

Forum veteran
Dec 6, 2004
A zauważyliście screen nowy wygląd kanałów? tak sie rozwodzicie nad helikopterkiem a za nowe kanały w Wyzimie wypadałoby pochwalic twórców

D

draghmar

Forum veteran
Dec 6, 2004
Rioo said:
A zauważyliście screen nowy wygląd kanałów? tak sie rozwodzicie nad helikopterkiem a za nowe kanały w Wyzimie wypadałoby pochwalic twórców
Click to expand...
Ja zauwazylem i nawet chwailelem bo uwazam, ze ten screen jest poprostu swietny i mam nadzieje, ze cala gra wlasnie taka bedzie poziomem. . Jest na nim sporo szczegolow. Jakies brudy i te sprawy . Poprostu kanal jak marzenie

A

artuad

Forum veteran
Dec 6, 2004
chyba kanały docenialiśmy w innym temacie po prostu dodam tylko, że są naprawde świetne. Szczegółowość, klimat- po prostu cudo, chciałbym zobaczyć więcej screenów powierzchni np. lasy

F

fett

Forum veteran
Dec 7, 2004
Przez pewien okres nie miałem czasu na odwiedzanie strony Wiedźmina czy forum. Teraz jednak, jak widać, wróciłem I powiem krótko: jestem mile zaskoczony. Pamiętam, jak swego czasu grałem w Neverwinter Nights i zawsze narzekałem na jej silnik graficzny. Widząc jednak to, co osiągnęli twórcy The Witcher, jestem na prawde bardzo zaskoczony. Wycisnęli z tego silnika chyba wszystko, co najlepsze. Gra wygląda cudnie, szczególnie podoba mi się nowa fotka z kanałami. Pierwszy screen z Geraltem też niezły, aczkolwiek i mi nie pasują te "śmigła" z mieczy Mam nadzieje, że twórcy poprawią to. No i czekam na więcej graf z Geraltem!

R

rarcisze

Forum veteran
Dec 7, 2004
Piękne jest również niebo na screenie gdzie kamera jest w bramie z widokiem na chatkę rybaka. Wygląda naprawdę ładnie, jak prawdziwe

M

MadYarpen

Mentor
Dec 8, 2004
Kanały mam na tapecie. To chyba wystarczająca pochwała?

D

draghmar

Forum veteran
Dec 8, 2004
Jako, ze nie wiem czy wszyscy to widzieli, a nie chce by rozmowa o nim potoczyla sie gdzies indziej to daje tutaj screena:Screen

J

JustAnotherTest

Forum veteran
Dec 8, 2004
Ech, wygrzebali starego w sumie screena, nie ładnie!! Musze bardziej uważać, co wrzucam na serwer.

R

rarcisze

Forum veteran
Dec 9, 2004
Jak to jest stary screen, to jak wyglądają nowe?! Jak dla mnie już jest full wypas, aż strach pomyśleć co będzie dalej

A

artuad

Forum veteran
Dec 9, 2004
to jest stary screen??Byłem święcie przekonany, że nowy. No cóż nie ma się czego wstydzić a propo kiedy on "był" na stronece?? Tzn. kiedy powstał??

J

JustAnotherTest

Forum veteran
Dec 9, 2004
Dobrze nie pamiętam, ale z jakiś miesiąc to on chyba ma.

V

velo

Forum veteran
Dec 9, 2004
NO to prace nad grą idą taką parą że aż parzy ,jeżeli to jest screen z przed mieśąca to silnik aurory(tm) jest mocniej zrasowany niż myślałem.Więcej takich niespodzianek!!!PS.: ktoś orientuje się kiedy dokładnie będzie następny tydzień z wiedźmakiem? Edit: thx

J

JustAnotherTest

Forum veteran
Dec 9, 2004
Pod koniec stycznia, już o tym wspominałem w innym wątku

M

MadYarpen

Mentor
Dec 9, 2004
Skąd ten screen? prosze o link.

I

isanti

Forum veteran
Dec 9, 2004
http://www.thewitcher.com/gallery/screens/35.jpgproszę abrdzo, z serwera na którym jest forum ;-)Draghmar: Znaczniki...znaczniki

M

MadYarpen

Mentor
Dec 9, 2004
Ten, i ten zamieszczony wyżej mają pewne wady. zwłaszcza ten mój (ale pewnie jest stary), ale odnosi sie to tez do drugiego. Mam wrażenie że użyto jakiegoś gausian blur. Jakies takie rozmyte są te dalsze budynki. trochę za bardzo...

U

username_2059939

Forum veteran
Dec 9, 2004
Te screeny to prawdziwy cud, miód i orzeszki. Z reszta- w NN lokacje złożone były z gotowych, często dość chaotycznie ułożonych klocków. W Witcherze (z tego co widać) lokacvje różnia sie od siebie, a na dodatek ułózone są w przemyślany sposób. Nie moge doczekać sie jeszcze bardziej :)

M

MadYarpen

Mentor
Dec 9, 2004
ten który ja zamieścilem to nie cud.. zobacz na wodę. i ta mgła... okropne.

U

username_2059783

Forum veteran
Dec 9, 2004
Yarpen Zirgin said:
Ten, i ten zamieszczony wyżej mają pewne wady. zwłaszcza ten mój (ale pewnie jest stary), ale odnosi sie to tez do drugiego. Mam wrażenie że użyto jakiegoś gausian blur. Jakies takie rozmyte są te dalsze budynki. trochę za bardzo...
Click to expand...
Ten screen ,który umieścił Yarpen akurat podobno wyciekł nieco wbrew zamysłom twórców do serwisu To The Game bodajże....widać ,że nie jest wykończony, brak zaimpletowanych niektórych efektów wieć nie sugerowałbym się jego jakością , dosyć nie współmierną do tych najnowszych. Yarpen -miecz ma czasem dwa końce - ten screen był już odyć moco wałkowany - nie tłumacz się lenistwem równocześnie rugając niespodzianki uważaj na nalepkę hipokryta. Trzeba trochę ochłonąć też bo przydzie czas i wąż zje własny ogon a z pewnością nadejdzie taka chwila kiedy duża część tematów rozrośnie się do niemożebnej liczby i trudno będzie oczekiwać aby każdy wszystko przeczytał - jeśli zaś chodzi o wyszukiwarkę to masz rację w tym względzie bo jakoś mało kto wpada na tenże genialny sposób zdobywanie informacji.

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 3 of 233

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.